Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η ΜΗΤΈΡΑ ΘΕΡΑΠΕΎΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΜΟΎ ΣΤΗΝ ΚΌΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΆΛΕΙΨΗ MSG ΑΠΌ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΉ

 Μια βιοχημικός που βρίσκεται στο San Francisco Bay Area πιστεύει ότι έχει
ALT

ΠΑΡΑΤΟΛΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ
βελτιωθεί δραστικά, αν δεν θεραπευτεί, αυτισμό της κόρης της,

 με εξάλειψη όξινο γλουταμινικό νάτριο ή MSG, από τη διατροφή της.

Katherine Reid, Ph.D., λέει η κόρη της Brooke άρχισαν να εμφανίζουν συμπτώματα του αυτισμού σε ηλικία δύο ετών.Δυνατότητες επικοινωνίας Brooke ήταν πολύ κάτω του μέσου όρου, και απέτυχε να αναπτύξει κανονικές ανθρώπινες συνδέσεις.Επίσης υποφέρει από τα ξεσπάσματα και επιπλοκές πεπτικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων της δυσκοιλιότητας.

Ο σύζυγός Δρ Reid, μια κυτταρική βιολόγος, άρχισε να έχει υποψίες των συμπτωμάτων της κόρης του και άρχισε την έρευνα, μόνο για να διαπιστώσει ότι η Μπρουκ έδειχνε σχεδόν κάθε χαρακτηριστικό του αυτισμού. Μετά βλέπουμε τον παιδίατρό τους, οι οποίοι συμφώνησαν επίσης ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, η οικογένεια προσέλαβε έναν ψυχολόγο για να δοκιμάσουν τις ικανότητες μάθησης Μπρουκ. Τα αποτελέσματα ήταν ολέθριες επιπτώσεις σε ότι έδειξαν ότι υπέφερε πάρα πολύ από σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, τελικά, τη διάγνωση της με μέτριο αυτισμό.

«Ήταν στο δικό της κόσμο," είπε ο Δρ Reid. "Οι ενέργειές της ήταν επαναλαμβανόμενες, σαν να κάνει ένα παζλ ξανά και ξανά για ώρες. Και αυτή εμφάνισαν σημεία ψυχαναγκαστική-καταναγκαστική διαταραχή. Δεν θα μπορούσε να σταθεί να πάει στο σπίτι στο καρότσι σε μια διαφορετική διαδρομή χωρίς να έχει ένα ξέσπασμα κραυγής. "

Σύντομα, περισσότερο ελεύθερο χρόνο Δρ Reid ήταν αφιερωμένη στην έρευνα αυτισμό και τους αγώνες ότι άλλες οικογένειες που αντιμετωπίζουν. Μέσα από την έρευνά της, έμαθε ότι πολλά παιδιά που πάσχουν από τη διαταραχή είχαν βελτίωση των συμπτωμάτων μετά τη μεταβολή διατροφή τους να αποκλείσει MSG , γλουτένη και τα γαλακτοκομικά προϊόντα.

Φυσικά σε σχέση με τεχνητές

Ενώ γλουταμικό, ένα φυσικό αμινοξύ, παράγεται από το σώμα μας και βρέθηκε σε πολλές τροφές πλούσιες σε πρωτεΐνες, συμπεριλαμβανομένων, το κρέας, τα λαχανικά, τα γαλακτοκομικά, τα αυγά, τα ψάρια και τα πουλερικά, MSG προέρχεται από την επεξεργασία των συνθετικών γλουταμινικού. Το 1908, MSG αναπτύχθηκε από μια ιαπωνική άνθρωπος με σκοπό την ενίσχυση της γεύσης των τροφίμων. Αργότερα πήγε για να σχηματίσουν Ajinomoto, οδηγώντας στον κόσμο παραγωγός MSG και, ειρωνικά, επίσης, μια φαρμακευτική εταιρεία.

Οι οργανισμοί μας χρειάζονται γλουταμινικό για μάθηση και αναπτυξιακές διαδικασίες. Τα αμινοξέα σε γλουταμινικό είναι τα δομικά στοιχεία των πρωτεϊνών, στη συνέχεια υπεύθυνο για το μεταβολισμό και τη λειτουργία του εγκεφάλου.

Ανησυχητικά, σήμερα το ποσοστό του αυτισμού βρίσκονται σε αμερικανικά παιδιά είναι 1 σε 50 , ένας αριθμός που είναι κατά 200 φορές από το 1940. Ο αυτισμός είναι συνήθως περιγράφεται ως μια αναπηρία της ανάπτυξης που μπορεί να είναι ήπια ή σοβαρή και που προκαλείται από γονίδια που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα. Τα παιδιά που πάσχουν από αυτή τη διαταραχή αποτυγχάνουν να αναπτύξουν επαρκείς κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για να λειτουργήσει κανονικά στον κόσμο.
===================================
Ακολουθήστε τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google

===================================
Μετά Δρ Reid έμαθε ότι φυσικού γλουταμινικού οξέος ήταν υπεύθυνος για τη μετάδοση σημάτων μεταξύ των νευρώνων και άλλων κυττάρων, αισθάνθηκε ότι μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη με MSG θα μπορούσε να επιδείνωση της κόρης της συμπτώματα , και, ενδεχομένως, ακόμη και την αιτία τους.

Παρά την έλλειψη των μελετών για διάφορους λόγους, φαίνεται λογικό ότι η κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων γενετικά τροποποιημένα έκδοση του αμινοξέος υπεύθυνη για την ομιλία μας και τις ικανότητες επικοινωνίας θα μπορούσε να συνδεθεί με τον αυτισμό .

Με MSG σε σχεδόν 95 τοις εκατό των επεξεργασμένων τροφίμων, και συχνά μη σημασμένη, ο Δρ Reid ήξερε ότι δεν θα ήταν εύκολο κατάργησή της από τη διατροφή Μπρουκ? Ωστόσο, ήταν πρόθυμοι να δοκιμάσουν.

Παρά το σκεπτικισμό από την ιατρική κοινότητα σχετικά με τη σχέση μεταξύ αυτισμού και MSG, ο Δρ Reid απέσυρε MSG από τη διατροφή της κόρης της και άρχισε να βλέπει τις βελτιώσεις σε μόλις πέντε εβδομάδες.

"Δοκίμασα το πείραμα πάνω της και τον εαυτό μου, και άρχισε να αναπτύξει καλύτερα την ομιλία και την επικοινωνία. Έγινε πιο κοινωνική, επαναλαμβανόμενες συμπεριφορές της δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά μετά παρουσιάσαμε τη δίαιτα. Είναι μόλις έγινε λίγο πιο φυσικά συντονισμένη, "ο Δρ Reid εξήγησε Fox News . «Ήμουν, επίσης, αισθάνονται πολύ πιο υγιεινό εαυτό μου. Είχα λιγότερη πίεση πονοκεφάλους κόλπων, λιγότερες αλλεργίες. Έτσι, θα μπορούσα να δω πώς αυτό θα μπορούσε να έχει επίδραση επί του εγκεφάλου της. "

Μεταφέρθηκε με μετασχηματισμό της κόρης της, ο Δρ Reid δημιούργησε μια μη-κερδοσκοπική οργάνωση που ονομάζεται Unblind μυαλό μου , αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση όσον αφορά τη σχέση μεταξύ των τροφίμων που τρώμε και καλλιέργεια ασθένειες για την υγεία. Είναι τώρα ένας συνήγορος για τη θεραπεία ιατρικών επιπλοκών με τη διατροφή πρώτα και επικεντρώνεται στην εκπαίδευση των άλλων σχετικά με τις επιπτώσεις της σωστής διατροφής και την εξάλειψη των τοξινών, όπως το MSG.
Μετάφραση Google.
Πηγές περιλαμβάνουν:

Δίκτυο Αλληλεγγύης Καλλιθέας

κανένας μόνος του στην κρίση.
Διαδώστε το 



-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.