Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

BOMBA: ΠΡΩΗΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΠΛΩΝ... ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΑΛΛΗ... ΒΑΖΟΥΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ;;;



 αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου,
ο άλλοτε συνεργάτης του καταζητούμενου σήμερα Αναστασίου Πάλλη, κ. Edward Stacey. 
Το έγγραφο, ενισχύει τα σενάρια για την ύπαρξη κρυμμένου οπλοστασίου της Χρυσής Αυγής. Κι αυτό διότι ο κ. Stacey ζητεί μέσω του συνηγόρου του Χρήστου Παπαγρηγορίου να συσχετιστεί η δικογραφία του Αρείου Πάγου για τη Χρυσή Αυγή με πρόσφατη κατάθεσή του στο τμήμα Δίωξης Εκβιαστών αναφορικά με διακίνηση από τον Αναστάσιο Πάλλη μεγάλης ποσότητας πολεμικών όπλων. 
Ειδικότερα, ο πρώην αξιωματικός του Βρετανικού Στρατού είχε τον περασμένο Απρίλιο καταθέσει στους αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Εκβιαστών ότι ο Αναστάσιος Πάλλης είχε αποθηκεύσει σε χώρο στο Κορωπί 4.000 αυτόματα πολεμικά τυφέκια, τύπου G3, AK47 (καλάσνικοφ) κ.ά.
Το έγγραφο προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου:
«Δεδομένων των πρόσφατων εξελίξεων της επικαιρότητας στην Ελλάδα και των ερευνών που διενεργούνται από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές για την ανακάλυψη κρυμμένου παράνομου οπλισμού, παρακαλώ όπως συσχετισθεί η κατάθεσή μου που περιέχεται στην άνωθεν δικογραφία, κατά την οποία ασκήθηκαν διώξεις, με τα οποιαδήποτε ευρήματα των ερευνών προκειμένου να προσδιοριστεί η ύπαρξη ή διαδρομή του παραπάνω οπλισμού».
Πηγή: ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
Διαδώστε το 


-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

         Αν σας άρεσε το άρθρο του 
Παράτολμου Έλληνα 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.