Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Το σημείο στο οποίο έπεσε νεκρός ο Μάριον Κόλα - Βίντεο από τα μπλόκα για τον εντπισμό του Κούπα




Νεκρός κατά τη διάρκεια της «μάχης»

alt

 που δόθηκε στη συμβολή του Καλαμά με τον Ζαλογγοπόταμο λίγο έξω από το χωριό Βροσύνα έπεσε τα ξημερώματα ο Αλβανός καταζητούμενος κακοποιό Μάριον Κόλα.



Οι δραπέτες εντοπίστηκαν από θερμική κάμερα και κατά τη διάρκεια της άγριας συμπλοκής έπεσαν εκατοντάδες σφαίρες, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες γύρω στις 100 ενώ σύμφωνα με άλλες περισσότερες από 200.
O Μάριαν Κόλα και ο Ιλίρ Κούπα, έπεσαν σε ενέδρα της ΕΚΑΜ δίπλα από γέφυρα, κοντά σε μονοπάτι που συνήθως χρησιμοποιείται από λαθρεμπόρους ναρκωτικών. Ο 27χρονος Ιλιρ Κούπα κατάφερε να διαφύγει στο δάσος και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό του με την αστυνομία να έχει στήσει δεκάδες μπλόκα στους γύρω δρόμους.
Ο Μάριον Κόλα έπεσε νεκρός κατά τη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών κατά τη διάρκεια της οποίας τραυματίστηκε και ένας αστυνομικός ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων.


Φωτογραφία: Epirusgate.blogspot.com
Βίντεο: Epirusgate.blogspot.com, paramythia-online.gr

  





πηγη