Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέο «χτύπημα» της Moody’s στις τράπεζες του Ερντογάν






Προβλήματα και ρίσκα «βλέπει» η Moody’s για τις τουρκικές τράπεζες, ενώ η τουρκική λίρα υποχώρησε την Τρίτη σε νέο χαμηλό επίπεδο – ρεκόρ μετά τις δηλώσεις Ερντογάν ότι η κεντρική τράπεζα πρέπει να ακολουθεί τις συστάσεις του.


Σε έκθεσή του, ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης αναφέρει ότι οι προοπτικές για τον τουρκικό τραπεζικό κλάδο είναι αρνητικές, λόγω των ρίσκων που έχουν να κάνουν με τη χρηματοδότηση και την ποιότητα ενεργητικού τους.

Αυτοί οι παράγοντες αναμένεται να συμπιέσουν τη ζήτηση για δάνεια και να περιορίσουν την ικανότητα των δανειοληπτών να αποπληρώνουν τις οφειλές τους, αναφέρει ο οίκος.





Το περιβάλλον όπου δραστηριοποιούνται οι τράπεζες θα παραμείνει δύσκολο, σημειώνει ο οίκος, λόγω ενός συνδυασμού παραγόντων, μεταξύ των οποίων η επιβράδυνση της οικονομίας, η μη αποτελεσματική νομισματική πολιτική, η υποτίμηση της λίρας και η υψηλή ανεργία.

Η Moody’s προβλέπει ότι η αύξηση του τουρκικού ΑΕΠ θα περιοριστεί στο 4% φέτος και στο 3,5% το 2019.

crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...