Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ: ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! Κασιδιάρης: «Είσαι σκιάχτρο» – Κα. Τασία: «Είσαι νεοναζί κανίβαλος»







Σε ένα παραλήρημα κατά της Τασίας Χριστοδουλοπούλου επιδόθηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης από το βήμα της Βουλής αποκαλώντας την…ούτε λίγο ούτε πολύ «σκιάχτρο».


«Η Χριστοδουλοπούλου είπε για τους μετανάστες ότι λιάζονται κι έχουν δικαίωμα στο δημόσιο χώρο. Εμείς όταν βγούμε θα βάλουμε την Χριστοδουλοπούλου σε βραχονησίδα να την βλέπουν το βράδυ σαν σκιάχτρο να λένε «Παναγιά μου τι είναι αυτό» και να γυρίζουν να φεύγουν».

Στην επίθεση αυτή δεν αντέδρασε το προεδρείο της Βουλής και ο προεδρεύων Σπύρος Λυκούδης που ήταν στην έδρα ωστόσο λίγο αργότερα στο βήμα ανέβηκε η κ. Χριστοδουλόπουλου η οποία αποκάλεσε τον Κασιδιάρη «νεοναζί κανίβαλο» και ανέφερε πως η δικαιοσύνη πρέπει να κάνει το χρέος της προκειμένου η Βουλή να ξεβρομίσει από τους Χρυσαυγίτες.





Εκ των υστέρων και μετά την παρέμβαση Χριστοδουλοπούλου ο προεδρεύων Γιώργος Λαμπρούλης ζήτησε να διαγραφούν οι φράσεις του Κασιδιάρη από τα πρακτικά με την πρώην υπουργό να σχολιάζει την εκ των υστέρων παρέμβαση λέγοντας:«Δεν θα ασχοληθώ με τον νεοναζί κανίβαλο και τα όσα είπε εναντίον μου, Δεν θα απαντήσω στο παραλήρημά του. Ελπίζω η δικαιοσύνη να κάνει το χρέος της, ώστε η Βουλή να ξεβρομίσει απο τον ναζιστικό ,ρατσιστικό, ξενοφοβικό,σεξιστικό λόγο που τον ακούμε χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε»

«Πρέπει να υπάρχουνε αντανακλαστικά όταν ακούγονται αυτά, δεν αρκεί η προσωπική πρωτοβουλία του καθενός».




crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...