Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

«Γ@@@ την Τουρκία» έγραψε ο γιός του Νετανιάχου!




Ο Γιάιρ Νετανιάχου, γιος του πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, δημοσίευσε μια εικόνα λέγοντας «Fuck Turkey», χρησιμοποιώντας την τουρκική σημαία στο λογαριασμό του στο Instagram την Τετάρτη, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά των ήδη εκρηκτικών σχέσεων μεταξύ Τουρκίας και Ισραήλ.


Αυτό έπεται μιας διπλωματικής κόντρας μεταξύ Ισραήλ και Τουρκίας, η οποία άρχισε την Τρίτη, όταν η
Άγκυρα απέλασε τον πρεσβευτή του Ισραήλ, ως αντίποινα, για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, τη Δευτέρα, όταν τουλάχιστον 61 άνθρωποι σκοτώθηκαν από πυρά του στρατού του Ισραήλ αλλά και χρήση χημικών. ενώ λίγη ώρα αργότερα το Τελ Αβίβ απάντησε με απέλαση του Τούρκου πρόξενου στα Ιεροσόλυμα.





 triklopodia.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...