Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Λύσσαξαν οι Τούρκοι με την απάντηση του Καμμένου περί Ομηρείας των Στρατιωτικών μας !





Θρασεία απάντηση της Ελλάδας προς την Τουρκία — Ξεπέρασε κατά πολύ την θέση του


Ο Έλληνας υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω των σόσιαλ μίντια στις δηλώσεις που έκανε ο ΠτΔ. Ερντογάν σχετικά με τους 8 πραξικοπηματίες και τους 2 Έλληνες στρατιωτικούς.

Ο Έλληνας υπουργός Αμύνης Πάνος Καμμένος, είπε: ¨ «Όταν μίλησα για ομηρία των Ελλήνων στρατιωτικών δέχτηκα ακόμη μια φορά επίθεση, χλευασμό, δυστυχώς επιβεβαιώνομαι με την “πρόταση ανταλλαγής”. Η Ελλάδα επιθυμεί την ειρηνική συμβίωση που είναι προς όφελος των λαών μας, η άμεση απελευθέρωση των ομήρων η λύση».





Ο ΠτΔ. Ερντογάν μετέχοντας σε μια ζωντανή εκπομπή, είχε κάνει έκκληση στην Αθήνα που ζητάει να αφεθούν ελεύθεροι οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στην Τουρκία τον Μάρτιο.


Ο Ερντογάν ανέφερε πως κατά την σύνοδο που έγινε στα τέλη Μαρτίου στην Βάρνα, του ζητήθηκε να απελευθερώσει τους Έλληνες στρατιώτες και ότι αυτό τότε ζήτησε ¨την έκδοση των στρατιωτικών της FETO¨

https://www.yeniakit.com.tr/haber/yunanistandan-turkiyeye-kustah-yanit-452584.html

Σε μετάφραση από τα Τουρκικά νέα http://tourkikanea.gr/2018/04/kammenos-18/


veteranos.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...