Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Σωθήκαμε: Η κυβέρνηση βρήκε την λύση για όλα τα προβλήματα (Βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Του Γιώργου Φαρμάκη


Ο Υπουργός Υγείας και άλλοι δύο υπουργοί ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσει το νομοσχέδιο για την αποποινικοποίηση της χρήσης του χασίς για ιατρικούς λόγους φυσικά.
 


Ο υπουργός δήλωσε ότι όσοι είναι αντίθετοι με αυτό το νομοσχέδιο είναι σκοταδιστές και ότι οι άνθρωποι που εκφράζουν την ανησυχία τους για την αποποινικοποίηση του χασίς, είναι οπισθοδρομικοί.

Αρχικά η χρήση της Κάνναβης θα γίνεται για λόγους ιατρικούς και μόνο, αργότερα όμως είναι σίγουρο ότι θα αρχίσει να χρησιμοποιείτε από όλο τον πληθυσμό ελεύθερα. Η κυβέρνηση με αυτό το νόμο βρήκε την λύση για όλα τα προβλήματα. Η οικονομική κρίση έχει κάνει τον λαό καταθλιπτικό στην κυριολεξία και σε λίγο θα τον κάνει και «φτιαγμένο» νόμιμα.

Η Νέα Τάξη προωθεί την χρήση του χασίς διότι με αυτό τον τρόπο κρατάει την νεολαία κοιμισμένη. Δεν θα είναι περίεργο από εδώ και πέρα να βλέπουμε ανθρώπους εντελώς «σε άλλο κόσμο». Η κυβέρνηση λοιπόν φέρνει την «πράσινη» ανάπτυξη και έτσι θα λύσει όλα τα προβλήματα. Ήρθαν οι επενδύσεις!





el.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...