Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο εφιάλτης είναι εδώ: Έτοιμα να γεμίσουν τους ουρανούς τα "μίνι ρομπότ-σφαγείς" (ΒΙΝΤΕΟ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter





Του Άρη Δημόπουλου


Κανείς πουθενά δεν θα μπορεί να αισθάνεται ασφαλής ή ότι ξέφυγε από τα "μάτια της εξουσίας".

Τα νέα κατασκευάσματα τεχνητής νοημοσύνης με αποκλειστική οδηγία το "κυνήγι μετά θανάτου", σε λίγο καιρό από σήμερα έτοιμα να κατακλύσουν τους ουρανούς, αλλάζοντας μια για πάντα την πορεία της ανθρωπότητας.

Ο λόγος φυσικά για τα επονομαζόμενα «slaughterbots» (ρομπότ-σφαγείς) που δεν θα είναι τίποτα άλλο από μικροσκοπικά αυτόνομα drones, τα περισσότερα από τα οποία θα αναπτύσσουν ταχύτητες που θα αγγίζουν ακόμη και αυτήν του φωτός!

Μάλιστα το Future of Life Institute υποστηρίζει αυτήν την στρατηγική ανάπτυξης νέων τεχνολογιών βασισμένη αποκλειστικά στην τεχνητή νοημοσύνη, θέτοντάς στην πρώτη γραμμή για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο γίνονται οι πόλεμοι αλλά και η καταπολέμηση των αδικημάτων.





Οι ισορροπίες , όπως αντιλαμβάνεται κανείς, ανάμεσα στο αναγκαίο καλό και κακό είναι πολύ λεπτές, την στιγμή που που οργανισμοί "βλέπουν" ένα εφιαλτικό μέλλον, αν και εφόσον αυτά τα ρομπότ θα είναι σε θέση να "επαναστατήσουν".

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προειδοποιούν για μία εποχή -όχι και τόσο μακρινή- που η τεχνητή νοημοσύνη , πόσο μάλλον μέσω ρομπότ που είναι προγραμματισμένα αποκλειστικά για να σκοτώνουν, θα είναι σε θέση να παραγκωνίσει τον ανθρώπινο παράγοντα και μάλιστα να του επιβληθεί με εξαιρετικά μεγάλη ευκολία.

Αλλά δεν χρειάζεται καν να ανατρέξουμε τόσο μακριά.

Τα συγκεκριμένα ρομπότ-δολοφόνοι που θα μπορούν να τρέχουν με απίστευτες ταχύτητες και να είναι εξοπλισμένα με ένα σωρό αισθητήρες και όπλα, θα βρίσκονται στην διάθεση των ισχυρών κρατών και αργότερα της μίας παγκόσμιας εξουσίας.

Εκείνα θα είναι τα ρομπότ που εν ριπή οφθαλμού θα είναι σε θέση να κυνηγούν και να εξολοθρεύουν ακόμη και στα πιο απίθανα μέρη τους «τρομοκράτες» εκείνης της εποχής. Άτομα που δεν θα είναι τίποτα περισσότερο από «αντιρρησίες» της παγκόσμιας χούντας.

Μήπως έχετε αμφιβολία πως έτσι θα εξελιχθούν τα πράγματα;



el.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...