Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

H ΝΑSA διερευνά μυστηριώδη βράχο 10.000 ετών που δείχνει εξωγήινους (Βίντεο)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter





Ένας αριθμός προϊστορικών σχεδίων που φαίνονται να δείχνουν εξωγήινους και UFO


ώθησαν μια τοπική κυβέρνηση των ΗΠΑ να ψάξει για βοήθεια από τη ΝASA, αφότου οι εικόνες έμοιαζαν να αναπαριστούν εξωγήινη ζωή.

Στο βίντεο που ακολουθεί ο αφηγητής εξηγεί πως κάποια κομμάτια έργων τέχνης που έχουν ανακαλυφθεί στην περιοχή Χάραμα στην Ινδία, φαίνονται να δείχνουν εξωγήινους και UFO παρόμοια με σκηνές μιας ταινίας επιστημονικής φαντασίας. Σύμφωνα με τον τοπικό αρχαιολόγο JR Bhagat, είναι ασαφές το τι αποκαλύπτουν οι εικόνες. Τώρα θέλουν να το διερευνήσει η NASA.

Όπως λέει: «Τα ευρήματα δείχνουν ότι οι άνθρωποι στην προϊστορική εποχή μπορεί να έχουν δει ή να έχουν φανταστεί όντα από άλλους πλανήτες που δημιουργούν ακόμη περιέργεια στους ανθρώπους και τους ερευνητές.

"Απαιτείται εκτεταμένη έρευνα για περαιτέρω ευρήματα. Η περιοχή Χάραμα δεν διαθέτει επί του παρόντος έναν τέτοιο εμπειρογνώμονα, ο οποίος θα μπορούσε να αποσαφηνίσει το θέμα. "

Επίσης, αποκάλυψε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά των έργων ήταν ασαφή και οι χαρακτήρες φαίνονται να χρησιμοποιούν όπλα. Πρόσθεσε: "Οι πίνακες έχουν φυσικά χρώματα που έχουν ξεθωριάσει ελάχιστα, παρά τα χρόνια".

"Οι παράξενες σκαλιστές φιγούρες φαίνονται να κρατούν αντικείμενα σαν όπλα και δεν έχουν σαφή χαρακτηριστικά.

"Ειδικά, η μύτη και το στόμα λείπουν.

"Σε μερικές φωτογραφίες, εμφανίζονται ακόμη και να φορούν διαστημικές στολές. Δεν μπορούμε να αμφισβητήσουμε τη δυνατότητα φαντασίας από τους προϊστορικούς ανθρώπους, αλλά οι άνθρωποι συνήθως φαντάζονται τέτοια πράγματα.»





Τι να πει κι ο ερευνητής;

Μάλλον δεν έχει διαβάσει το βιβλίο "Βιμαανίκα Σαάστρα", όπου αναφέρεται η αεροναυτική επιστήμη σε μια περίοδο που εμείς θεωρούμε σήμερα προϊστορική,

αλλά τέτοια αρχαία έργα, μαρτυρούν ότι υπήρχε πολύ προηγμένη τεχνολογία και το οποίο έχει κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα από τις Εκδόσεις ΕΛ του Δ. Λιακόπουλου.

Μάλλον δεν έχει διαβάσει, ούτε τα ινδικά έπη Ραμαγιάνα και Μαχαμπαράτα, για να μάθει για τους πολέμους των λεγόμενων θεών.

Η ΝΑΣΑ από την άλλη μεριά δεν έχει και την καλύτερη φήμη, όσον αφορά τις αποκαλύψεις τέτοιων γεγονότων.

Η πράξη δείχνει ότι περισσότερο τα αποκρύπτει. Το παραμύθι των εξωγήινων καλά κρατεί, ώστε να αποκρύπτεται η ύπαρξη των επικυρίαρχων του κόσμου αυτού, των Νεφελίμ, που υπηρετούν κι αυτοί τα σχέδια του μισάνθρωπου διαβόλου.

Και η ΝΑΣΑ προωθεί αυτό το σενάριο των εξωγήινων, ώστε να δικαιολογήσει την ενδεχόμενη επιστροφή των Νεφελίμ στην παγκόσμια διοίκηση, παρουσιάζοντάς τους ως καλούς εξωγήινους που μας αγαπούν και θέλουν την πρόοδό μας.


el.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...