Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έκτακτο δελτίο καιρού ΕΜΥ: Έρχεται ισχυρή κακοκαιρία με χιόνια και καταιγίδες - Πού θα «χτυπήσει»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Καιρός: Προσοχή! Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού προειδοποιεί για ισχυρή κακοκαιρία - Πού και πότε θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα με ισχυρές καταιγίδες και χιόνια - Το κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει και την Αττική - Πόσο θα κρατήσει η κακοκαιρία


Πρόσκαιρη επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός το Σάββατο (24/02/2018) και από τα νοτιοδυτικά. Το σκηνικό, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (23/02) η ΕΜΥ, θα «ντύσουν» ισχυρές βροχές και καταιγίδες και οι χιονοπτώσεις.

Πού θα «χτυπήσει» η κακοκαιρία σε λίγες ώρες
Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σαρώσουν κατά διαστήματα τα νησιά του Ιονίου (κυρίως τα νοτιότερα) και τη δυτική Πελοπόννησο. Σταδιακά μέχρι και το απόγευμα την υπόλοιπη Πελοπόννησο, τη Στερεά (περιλαμβανόμενης και της Αττικής), τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Από το μεσημέρι μέχρι το πρωί της Κυριακής (25/02) την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και σταδιακά τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και σταδιακά και σε ημιορεινές περιοχές, κυρίως της κεντρικής χώρας (πάνω από τα 800 μέτρα).


Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα την Κυριακή




Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της ΕΜΥ, κακοκαιρία προβλέπεται από το βράδυ της Κυριακής (25/02) και από τα βορειοδυτικά.

Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν την Κυριακή τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο.

Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (πάνω από τα 700 μέτρα), της Θεσσαλίας (πάνω από τα 500 μέτρα) και της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας (πάνω από τα 300 μέτρα).

Ποιες περιοχές θα σαρώσει η κακοκαιρία τη Δευτέρα και την Τρίτη
Οι ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν τη Δευτέρα, τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο και βαθμιαία σε όλη την υπόλοιπη χώρα. Τα φαινόμενα, τα οποία θα είναι ιδιαίτερα έντοντα από το απόγευμα και από τα δυτικά, σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Χιόνια θα πέσουν τη Δευτέρα και την Τρίτη σε όλα τα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και βαθμιαία της Θράκης (με ενδεικτικό υψόμετρο τα 200 μέτρα), της δυτικής και κεντρικής Στερεάς (με ενδεικτικό υψόμετρο 400-600 μέτρα).
newsbomb.gr





Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...