Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Έξαλλος Ο Λεβέντης: «Γίναμε Τσογλάνια Που Δίνουν…»

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Σκληρότατη κριτική εφ” όλης της ύλης, και όχι μόνο για τις διαπραγματεύσεις γύρω από την ονομασία της ΠΓΔΜ, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

«Δυστυχώς το Σκοπιανό έχει κλείσει» δήλωσε ο Βασίλης Λεβέντης είπε μιλώντας στο Epsilon tv, λέγοντας ότι η λύση που θα δοθεί θα είναι προδοτική για τη χώρα. «Εχουμε γίνει τσογλάνια που δίνουμε το όνομα »Μακεδονία», όταν κάποιοι πολέμησαν για αυτήν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.





Αναφερόμενος στο τελευταίο επεισόδιο στα Ιμια, ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων σχολίασε: «Εδώ οι Τούρκοι έριξαν ρωσικό αεροπλάνο, δεν θα χτυπήσουν πλοίο; Οι Τούρκοι έχουν γκριζάρει 17 νησιά, τα οποία θεωρούν δικά τους».Δήλωσε ακόμη ότι ο Αλέξης Τσίπρας του είπε ότι η Ρωσία δεν θέλει λύση στο Σκοπιανό, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς. «Εχουμε γίνει Αμερικανάκια. Οσες φορές οι Αμερικανοί έχουν ανακατευτεί στα εθνικά μας θέματα, μας έχουν καταστρέψει. Ο Τσίπρας είναι εντολοδόχος πρωθυπουργός», πρόσθεσε.


Τέλος, χαρακτήρισε επικοινωνιακό λάθος της κυβέρνησης την υπόθεση Novartis, γιατί «έφερε το θέμα χωρίς να το δέσει. Δεν έχει δεθεί κατηγορητήριο και γελοιοποιούνται όλοι για την υπόθεση αυτή».
crashonline.gr


Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...