Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Μέρκελ ρώτησες την ΠΑΝΑΓΙΑ για την Μακεδονία; Αν όχι …

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

-κ. Μέρκελ η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι και τον Θάνατο είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, μην την χάσετε και εσείς και το Έθνος σας, είναι κρίμα. 




Φώτο : η ΠΑΝΑΓΙΑ η Φοβερά η Προστασία ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΚΟΥΤΛΟΥΜΟΥΣΙΟΥ Άγιο Όρος.

Τα γεωπολιτικά παιχνίδια έρχονται και παρέρχονται η πραγματική Ιστορία μένει.

Ξεσηκώθηκε ο Ουρανός με τα μεγαλειώδη Συλλαλητήρια- Προσκλητήρια της Θεσσαλονίκης και τρόμαξε η Οικουμένη.

Τρόμος πραγματικός…και να τι έγινε;

« Μέρκελ σε Ζάεφ: Καλωσορίζω τον Μακεδόνα Πρωθυπουργό»

«Αίσθηση προκάλεσε η προσφώνηση της Γερμανίδας καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ προς τον Ζόραν Ζαεφ, στην αρχή της συνέντευξης Τύπου, η οποία τον αποκάλεσε «Πρωθυπουργό της Μακεδονίας».

Η Αγκελα Μέρκελ, μιλώντας πρώτη στη συνέντευξη Τύπου, μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρωθυπουργό των Σκοπίων, στην ομιλία της αναφερόμενη στην πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας, χρησιμοποιούσε τον όρο «Μακεδονία».

Τα τελευταία δέκα χρόνια, μια λύση δεν ήταν ποτέ τόσο κοντά όσο τώρα και θα ήταν βεβαίως πολύ ωραίο εάν θα μπορούσαν να γεφυρωθούν οι υπάρχουσες δυσκολίες.

Αυτό θα σήμαινε πολλά για τη χώρα της «Μακεδονίας», αλλά και για την Ελλάδα. Διότι διενέξεις υπάρχουν αρκετές στην περιοχή και κάθε διένεξη που επιλύεται, είναι κάτι καλό», δήλωσε η κ. Μέρκελ. http://www.kathimerini.gr/ 21 Φεβρουαρίου 2018 




Τελικά τα συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης  και αυτό των Αθηνών έγιναν εκδηλώσεις ΗΧΟΥ και ΦΩΤΟΣ στα ξένα ΜΜΕ και όλοι τους μούτρωσαν γιατί διαπίστωσαν ότι σκανδαλωδώς σκύβει και φιλάει ο ΟΥΡΑΝΟΣ αυτό το μέρος που το αδίκησαν κατά επανάληψη.

Ούτε καν υπολογίζουν το θέλημα του Ελληνικού Λαού που εκφράστηκε τόσο δυναμικά.

Φυσικά πότε το υπολόγισαν ;

Και συνεχίζουν ακάθεκτοι να παίζουν επικίνδυνα παιχνίδια με την Ιστορία και την Μακεδονία που είναι ο ΚΛΗΡΟΣ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ.

ΠΡΟΣ το Βερολίνο:

« Τα Χρυσόβουλα της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ είναι αδιαπραγμάτευτα»

Όποιος τα πειράξει φαίνεται να λαμβάνει αρμόδια ΕΝΘΕΟ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑ.

« Τι μας λένε οι κώδικες Λ’ 66 και Ι’ 31 της Λαυριώτικης βιβλιοθήκης;    

« Όταν οι Απόστολοι έβαλαν κλήρο τις περιοχές στις οποίες θα κηρύξουν, ζήτησε και η Παναγία να πάρει κλήρο για να κηρύξει το Ευαγγέλιο. Ο κλήρος έδειχνε την περιοχή Ιβηρίαν σημερινή Γεωργία.     

Ο Αρχάγγελος Γαβριήλ όμως παρουσιάστηκε και είπε στην Παρθένο ότι η πραγματική περιοχή στην οποία θα βρεθεί θα είναι η Μακεδονία και το Όρος Άθως.    

Κατά την γενική Αγιορείτικη παράδοση, η Κυρία Θεοτόκος με τον Άγιο Ιωάννη το Θεολόγο, ταξίδευε με πλοίο από την Παλαιστίνη στην Κύπρο, για να επισκεφτεί τον Άγιο Λάζαρο (τον αναστημένο εκ νεκρών).     

Λόγω όμως μεγάλης τρικυμίας και με υπερφυσικό τρόπο, το πλοίο βρέθηκε στον Άθω και συγκεκριμένα στο λιμάνι του Κλήμεντος στη Μονή Ιβήρων.    

Εκεί οι κάτοικοι του Άθω, οδηγούμενοι από τη θεία Πρόνοια, έσπευσαν να υποδεχθούν την μητέρα του Κυρίου μας Παναγία και αφού άκουσαν τη διδασκαλία της δέχθηκαν το Χριστιανισμό.» 

Δεν πρόκειται για αλυτρωτισμό ή στείρο ακραίο εθνικισμό γνωστής κοπής , η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι η ίδια η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ.

Σας παρακαλούμε κ. Μέρκελ διαβάστε πάλι την ιστορία της Μακεδονίας, αν όχι θα χάσετε …

-Εδώ σε αυτή την γη έρχονται συντοπίτες σας και προσκυνούν το μέρος που αποβιβάστηκε στην Ευρωπαϊκή ήπειρο για πρώτη φορά ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ των Εθνών Παύλος που με τον Ευαγγελικό Λόγο του μας έκανε ανθρώπους για να μην παραμείνουμε υπάνθρωποι με ζωώδη ένστικτα.

-Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ευλόγησε αυτό το μέρος της Μακεδονίας και η ευλογία του διαχύθηκε σε ολάκερη την Ήπειρο Της Ευρώπης.

-Η τελευταία ελπίδα της Ευρώπης που χάνεται στο σκοτάδι είναι η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

-κ. Μέρκελ μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία, πάτε χαμένοι.

Να γιατί…

«Ολόκληρη η Ευρώπη μυρίζει θάνατο. 

Τα ευρωπαϊκά πανεπιστήμια κηρύττουν το θάνατο.

Οι ευρωπαίοι λογοτέχνες κηρύττουν το θάνατο, οι πολιτικοί τους δουλεύουν για το θάνατο, οι δάσκαλοί τους σπέρνουν το θάνατο στη ψυχή των νέων.

Η Ευρώπη δεν θέλει να ξέρει για τη ζωή μετά το θάνατο….

Αδερφοί μου, η τραγωδία της Ευρώπης βρίσκεται σ’αυτό, δηλαδή στο γεγονός ότι αρνήθηκε το Βασίλειο της αιώνιας ζωής.

Έχτισε την ένωση με το θάνατο και μόλις δέθηκε με το θάνατο, δέθηκε και με τον Άδη….»

Πηγή: Από Το Βιβλίου Του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Αχρίδος «Μέσα Από Το Παράθυρο Της Φυλακής, Μηνύματα Στο Λαό», Εκδόσεις «Ορθόδοξος Κυψέλη». http://www.diakonima.gr/

Καρδιά της Ελλάδος η Μακεδονία. Καρδιά της Μακεδονίας το ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ. Καρδιά του ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ η ΠΑΝΑΓΙΑ της Μακεδονίας.

Η Μακεδονία παράγει συνέχεια ήθος και πολιτισμό.

Η Μακεδονία δεν ζητάει δικαίωση γιατί εσείς θα έρθετε σύντομα ταπεινοί προσκυνητές της για να λάβετε ιστορική δικαιοσύνη.

Με Πίστη και Ελπίδα

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
triklopodia.gr




Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...