Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ!ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΛΟΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ;.. (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Κάτι περίεργο συμβαίνει. Οι πληροφορίες είναι ανησυχητικές καθώς υποδεικνύουν πως η Ελλάδα ναυπηγεί πλοία σε τουρκικά ναυπηγεία.




Οι πληροφορίες λοιπόν λένε πως το άοπλο σκάφος του Λιμενικού Σώματος «090 ΓΑΥΔΟΣ», είναι κατασκευασμένο από ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΥΠΗΓΕΙΟ της εταιρείας DAMEN SHIPYARDS ANTALYA DENIZ ARAÇLARI SAN.VE TIC.LTD.STI στην Αττάλεια.
(σ.σ. η εταιρεία έχει και στενή σχέση συνεργασίας με την γνωστή – στην ΕΥΠ – εταιρεία ARES κατασκευάστρια σκαφών των ειδικών δυνάμεων SAT του Τουρκικού πολεμικού ναυτικού).
Παράλληλα η εν λόγω εταιρεία έχει αναλάβει κατ΄ εντολή της ΕΕ (πληρωμένα) την κατασκευή έξι (6) 20μετρων σκαφών. Η ναυπήγησή τους μάλιστα θα είναι από το ίδιο Ναυπηγείο στην Αττάλεια.





Όπως επίσης ότι, από αυτήν την παραγγελία των έξη σκαφών, οι παραδώσεις στην Τουρκική Ακτοφυλακή έχουν ξεκινήσει από τον Ιούλιο του 2017.




Η ελληνική πλευρά και οι αρμόδιοι καλούνται να διαψεύσουν τις πληροφορίες ή να τις επιβεβαιώσουν.
Ελπίζουμε πως θα τις διαψεύσουν

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...