Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ! ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ! ΚΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από το επεισόδιο στα Ίμια έχει δοθεί εντολή στην Πολεμική Αεροπορία να είναι έτοιμη να απογειώσει μαχητικά αεροσκάφη και να βομβαρδίσει οποιαδήποτε ελληνική βραχονησίδα στην οποία επιχειρήσουν να ανέβουν Τούρκοι κομάντος.

Το βράδυ εκείνο που σημειώθηκε ο εμβολισμός του σκάφους του Λιμενικού από το πλοίο της τουρκικής Ακτοφυλακής υπήρξε η πληροφορία πώς Τούρκοι κομάντος ήταν έτοιμοι να αποβιβαστούν σε ελληνική βραχονησίδα και υπήρξε έντονη αεροπορική και στρατιωτική κινητικότητα από την πλευρά των Ένοπλων Δυνάμεων.

Ξέχωρα όμως απ’ αυτή την πληροφορία η Τουρκία έχει στα σχέδια της μία απόβαση σε ελληνική βραχονησίδα. Το έχει επιχειρήσει άλλωστε πριν από δύο χρόνια (παραμονές του Πάσχα του 2016) στη νήσο Παναγιά των Οινουσσών.

Έγινε λοιπόν έκτακτη σύσκεψη στο Πεντάγωνο και αφού ενημερώθηκαν τόσο το υπουργείο Εξωτερικών όσο και το Μέγαρο Μαξίμου αποφασίστηκε σε περίπτωση που συμβεί αυτό, ανέβουν δηλαδή Τούρκοι κομάντος πάνω σε ελληνική βραχονησίδα, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη ή συζήτηση απογειώνονται μαχητικά αεροσκάφη και «καίνε» ότι υπάρχει πάνω στο ελληνικό έδαφος.





Είναι μία ενέργεια που κρίνεται ως η πλέον αποτελεσματική και χωρίς πολύ μεγάλο ρίσκο από ελληνικής πλευράς σε περίπτωση που οι Τούρκοι θελήσουν να πατήσουν πάνω σε ελληνικό έδαφος.


Η δήλωση του Νίκου Κοτζιά πως την επόμενη φορά δεν θα απαντήσουμε ειρηνικά και πώς η Τουρκία με το επεισόδιο στα Ίμια ξεπέρασε την «κόκκινη γραμμή» κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης συνομιλώντας με τον Τούρκο ομόλογο του στρατηγό Χουλουσί Ακάρ.
makeleio.gr




Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...