Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

19.331 «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΖΟΥΝ ΣΕ (ΔΩΡΕΑΝ) ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ… ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΜΟΥΣ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter




Συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ έδωσε ο επικεφαλής της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, Φιλίπ Λεκλέρκ.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε, το πρόγραμμα ESTIA περιλαμβάνει σήμερα 23.374 θέσεις
φιλοξενίας σε διαμερίσματα, κτίρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες διαμένουν (δωρεάν φυσικά…) 19.331 «προσφυγάκια». Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επτά ΜΚΟ, καθώς και οι δήμοι Αθηναίων και Θεσσαλονίκης μαζί με όμορους δήμους, Λάρισας, Τρικκαίων, Καρδίτσας, Λιβαδειάς, Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας και οι τέσσερις μεγάλοι δήμοι της Κρήτης (Ηρακλείου, Χανίων, Ρεθύμνου και Αγίου Νικολάου). Πιο πρόσφατη είναι η συμφωνία που υπογράφηκε με το δήμο Τρίπολης, τον πρώτο –αλλά όχι τον τελευταίο- στην περιοχή της Πελοποννήσου.



Το «μεγάλο στοίχημα» σύμφωνα με τον Λεκλέρκ, είναι «η ένταξη στις τοπικές κοινωνίες». Μάλιστα, ρίχνει πονηρά και την ιδέα να διορίζονται τα «προσφυγάκια» στους δήμους της χώρας: «Πρέπει να δούμε όλοι οι εμπλεκόμενοι στο πρόγραμμα το πώς μπορούμε να οδηγήσουμε τους πρόσφυγες σε μεγαλύτερη ανεξαρτησία και αυτονομία, ώστε να σταθούν στα πόδια τους κάτι το οποίο είναι δύσκολο δεδομένου ότι στην Ελλάδα η κρίση συνεχίζει να υφίσταται και οι ευκαιρίες για εργασία είναι περιορισμένες. Οι δήμοι είναι σε πολύ καλή θέση να το υλοποιήσουν…».





Μην αμφιβάλλετε καθόλου, ότι δεν το είπε αυτό τυχαία. Προφανώς, υπάρχει σχετική συμφωνία με τους Τσιπροκαμμάνους και με τους «πρόθυμους» δημάρχους και θα επιχειρήσουν να το κάνουν πράξη!


(ΥΓ): Και με τους Έλληνες αστέγους και ανέργους, τι θα γίνει άραγε; Αν θέλουν να βρουν δωρεάν διαμέρισμα και δουλειά σε κάποιον δήμο, ας δηλώσουν… «προσφυγάκια»!

ethnikismos.net
triklopodia.gr



Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ



loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...