Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εκκωφαντική σιωπή : Καμιά «ανακοίνωση» του ΥΕΝ και του Λ/Σ για τον «Εμβολισμό του (090) »

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter





Αν και έχουν περάσει σχεδόν 12 ώρες απο τον εμβολισμό του Σκάφους Ανοιχτής Θάλασσας που σύμφωνα με πληροφορίες είναι το Σκάφος (ο90) Γαύδος που πρόκειται ένα απο πλέον σύγχρονα Σκάφη του Λιμενικού Σκάφους ,στο ΥΕΝ επικρατεί παγωμάρα και κουφαμάρα!

Αναρωτιόμαστε το Υπουργείο δεν γνωρίζει το θέμα ,ή και μέχρι αυτήν την ώρα έχουν την «ανακοίνωση και την μαγειρεύουν στο φούρνο ;» Αλλά ότι και να πούνε η αλήθεια είναι μια και δυστυχώς είναι η βάρος μας !

Το Σκάφος του Λιμενικού σύμφωνα πάντα με πληροφορίες έχει ήδη μεταφερθεί στο νησί της Λέρου για επισκευές



              Δείτε ακόμα 

Με υλικές ζημίες μεταφέρθηκε στη Λέρο το Σκάφος του Λιμενικού που εμβολίστηκε τα μεσάνυχτα με την πλώρη από τουρκική ακταιωρό.

Η πρόκληση σημειώθηκε, όταν το σκάφος του λιμενικού σώματος 090, με 27 άτομα πλήρωμα, βρισκόταν κατά τη διάρκεια περιπολίας, στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Η τουρκική ακταιωρός μετά το συμβάν απομακρύνθηκε προς τα τουρκικά παράλια, ενώ το αρχηγείο Λιμενικού -και συγκεκριμένα το Κέντρο Επιχειρήσεων- ενημέρωσε άμεσα το υπουργείο Εθνικής ‘Αμυνας και Εξωτερικών, για το συμβάν…αλλά ακόμη περιμένουμε μια επίσημη ανακοίνωση !!!!!

Το σκάφος του λιμενικού σώματος υπέστη υλικές ζημιές και μεταφέρθηκε στη Λέρο για επισκευή, ενώ δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός στα μέλη του πληρώματος.

Πηγή : veteranos.gr

Μοιραστείτε ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...