Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Γάζωσαν Τον Βασίλη Στεφανάκο (Photo)

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Νεκρός έπεσε μετά από επίθεση με καλάζνικοφ ο βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μόλις είχε φύγει από την μάντρα αυτοκινήτων που διατηρεί στο Χαϊδάρι. Βρίσκοταν μέσα στο αυτοκίνητό του, μάρκας BMW, επί της Λεωφόρου Αθηνών, όταν δύο άτομα, που επέβαιναν σε μηχανή, τον γάζωσαν με καλάσνικοφ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες άνοιξαν την πόρτα του αυτοκινήτου και τον γάζωσαν, καθώς το όχημα ήταν θωρακισμένο.

Ο έγκλειστος βαρυποινίτης Βασίλης Στεφανάκος, ο φερόμενος «νονός των νονών», ο «αρχηγός της Greek Mafia», ο «φίλος των Πυρήνων», όπως τον έχουν χαρακτηρίσει κατά καιρούς οι διωκτικές αρχές, είχε πλούσιο «βιογραφικό».

Σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης, πριν τον συλλάβουν τελικά τον Ιανουάριο του 2008: το ένα για την ηθική αυτουργία των Κώστα Κουτελιέρη και Γιάννη Κάτσιου (26/08/2006) στο Περιστέρι και το άλλο για την απόδραση των Αλκέτ Ριζάι (φυσικού αυτουργού της δολοφονίας) και Βασίλη Παλαιοκώστα (04/06/2006) με ελικόπτερο από τον Κορυδαλλό. Παράλληλα, σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για σύσταση και συμμορία, εκβιάσεις και επικίνδυνες σωματικές βλάβες. Τελευταία καταδίκη του ήταν στις 14 Δεκεμβρίου 2006 (σε 14,5 χρόνια κάθειρξη για τη μεγάλη υπόθεση με τους 44 κατηγορούμενους για προστασία και λαθρεμπόριο που πιάστηκαν το 2002).








 
crashonline.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ


loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...