Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Η Ελλάδα θέλουν να περιοριστεί σε μία έκταση από τον Όλυμπο μέχρι Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου.

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ





Γράφει η Χριστίνα

Αν δωθεί ο όρος Μακεδονία στα Σκόπια είτε ως δευτερεύον, ακόμα και αν υπάρξει γεωγραφικός προσδιορισμός, οι «φίλοι» γείτονές μας, θα το χρησιμοποιήσουν όπως τους βολεύει.

Με την ίδια λογική ο Μέγα Αλέξανδρος κατέκτησε και το Ιράν και το Αφγανιστάν και έφτασε και στην
Ινδία Δεν βγήκε καμία από αυτές τις χώρες να ισχυριστεί, ότι αυτό και μόνο το γεγονός, τους κάνει Μακεδόνες; Έλεος με τον κάθε τυχάρπαστο που βγαίνει και πετάει μια μακακία.



H ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά είναι λυκοφιλίες.Όλοι πάντα επωφθαλμιούσαν κάτι από την Ελλάδα μας, το όλο πράγμα οδηγεί αλλού, όπως το να διαλύσουν την Ελλάδα.Υπάρχει όντως σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας από το 1972.

Η Ελλάδα θέλουν να περιοριστεί σε μία έκταση από τον Όλυμπο μέχρι Πελοπόννησο και τα νησιά του Αιγαίου.

Που και αυτά παίζονται.Θέλουν η Θράκη να αποκοπεί από την Ελλάδα και να πάει στο κράτος που θα δημιουργήσουν της Κωνσταντινούπολης, με τα παράλια της Μικρασίας μαζί με τα νησιά του Βόρειο- ανατολικού Αιγαίου.Το υπόλοιπο κομμάτι της βορείου Ελλάδος να ενταχθεί στη λεγόμενη Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη.Και στην Δημοκρατία της Κεντρικής Βαλκανικής με πρωτεύουσα τη Θεσσαλονίκη, θα υπάγονται και τα Σκόπια.

Την Ελλάδα, τα σύνορά της, θέλουν να τα συρρικνώσουν από τον Όλυμπο μέχρι την Πελοπόννησο. Ένα κομμάτι της Ηπείρου θέλουν να το δώσουν στην Αλβανία, γι αυτό οι Αλβανοί εγείρουν το θέμα της Τσαμουριάς.

Τα Δωδεκάνησα μάλλον έχουν σκοπό να τ΄ αφήσουν σε μας.Την Κρήτη όμως θέλουν κι αυτή να την αποκόψουν από την Ελλάδα και την εντάξουν στο μεγάλο Ισραήλ.Γι’ αυτό γίνεται ο πόλεμος στη Συρία, για να ενωθεί το Ισραήλ με ένα μεγάλο μέρος της Συρία και το Ιράκ. Και μαζί με την Κρήτη και την Κύπρο, να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ. Στο σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το ελληνικό έθνος!

Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες!Θέλουν να δημιουργήσουν οικονομικές ζώνες στις περιοχές αυτές όπου θα δουλεύουν αλλοδαποί που θα ελληνοποιηθούν, κοινώς θα τους δωθεί η ελληνική ιθαγένεια, οι επιχειρήσεις σε αυτές τις οικονομικές ζώνες θα έχουν ειδικό φορολογικό καθεστώς, κοινώς ευνοϊκή μεταχείριση.Ενώ οι μισθοί θα είναι για όλους της πείνας.Εδώ μιλάμε για ενορχηστρωμένο σχέδιο πολλών δεκατιών πίσω που υλοποιείται τώρα.





Όταν ο Στάλιν δημιουργούσε το τεχνητό «μακεδονικό έθνος», το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ (1944) έλεγε για το θέμα: «Η κυβέρνηση αυτή θεωρεί τις συζητήσεις περί μακεδονικού “κράτους”, μακεδονικής “πατρίδας” και μακεδονικής “εθνικής συνείδησης” αβάσιμη προπαγάνδα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με κάποια εθνική ή πολιτική πραγματικότητα, και διακρίνουμε στις προσπάθειες αυτές κεκαλυμμένες επιθετικές διαθέσεις κατά της Ελλάδος». Για να μην αναφέρω και τον Κίρο Γκλιγκόροφ, πρόεδρο των Σκοπίων, ο οποίος δήλωνε το 1992: «Οι Σκοπιανοί είναι Σλάβοι και δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες και τον Μέγα Αλέξανδρο».


Οι πολιτικοί μας λοιπόν είναι όλοι δωσίλογοι και πουλημένοι, ανθέλληνες του κερατά, ενώ οι δημοσιογράφοι παραπληροφορούν το κόσμο γιατί βρίσκονται όλοι τους σε εντεταλμένη υπηρεσία κι όχι γιατί έτσι τους έμαθαν. Ανήκουν κι αυτοί σε κάποιο λόμπι, σε κάποια στοά και τα παίρνουν χοντρά για να γράφουν αυτά που τους υποδεικνύουν. Από την στιγμή που έχουμε μπει στην διαδικασία να διαπραγματευόμαστε κάτι, που ενώ δικαιωματικά μας ανήκει βάση όχι μόνο εθνολογικών αλλά και ιστορικών-πολιτισμικών στοιχείων, εκεί είμαστε άξιοι της μοίρας μας, έχουμε χάσει την μπάλα απ΄τα πόδια μας πλέον και βαράμε το ντέφι στο γάμο του Κουτρούλι (κοινώς των γυφτοσκοπιανών).Εκεί καταλήξαμε κι ενώ μας χρωστάνε θα μας πάρουν και τα σώβρακα από πάνω.

Οι ΗΠΑ απ την άλλη, πιέζουν για λύση στο Μακεδονικό, ένα ζήτημα που ευθύς εξαρχής θα έπρεπε να τους είχαμε κόψει το βήχα, γιατί η Μακεδονία ειναι ΜΙΑ δεν την διαπραγματευόμαστε και δικαιωματικά μας ανήκει, ιστορικά, εθνολογικά και πολιτιστικά. Η δουλειά βρωμάει άσχημα καθότι αυτή την στιγμή οι Τούρκοι βγάζουν το πρώτο πλοίο – γεωτρύπανο της χώρας τους το Deepsea Metro II  που τώρα βρίσκεται σε τουρκικό λιμάνι στη Θάλασσα του Μαρμαρά και το στέλνουν στη Μεσόγειο για υποθαλάσσιες έρευνες πετρελαίου και φυσικού αερίου.Το πλωτό τρυπάνι Deep-sea Metro II (νορβηγικών συμφερόντων) ξεκίνησε από το νορβηγικό λιμάνι Hoylandsbygda στις 5 Δεκεμβρίου 2017 καταλήγοντας στην Κωνσταντινούπολη στις 31 Δεκεμβρίου 2017 και έχει σκοπό την πραγματοποίηση ερευνών στην Μεσόγειο Θάλασσα, κατ΄ εντολή της τουρκικής κυβερνήσεως!

Σημειωτέον δε ότι, το πλωτό γεωτρύπανο το έχουν “στολίσει” με την τουρκική σημαία παρ΄ ότι δεν υπάρχει καμιά αλλαγή στην ιδιοκτησία, ούτε στην σημαία νηολόγησης!Αυτό σας λέει κάτι.Χτυπώντας μας από το ένα μέρος με το Σκοπιανό (τι ευνοϊκή συγκυρία) πάνε να δημιουργήσουν οι Τούρκοι τετελεσμένο γεγονός στο Αιγαίο ΞΥΠΝΑΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕς πριν να είναι αργά.

Μπορούμε να αλλάξουμε τις ισορροπίες και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες των γειτόνων μας ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΌΛΟΙ
Οι δυνατότητες της χώρας μας ας γίνει γνωστόν, είναι απεριόριστες, γι’ αυτό και την θέλουν αλυσοδεμένη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο όπλο μας και θα πρέπει επιτέλους να το νοιώσουμε καλά στο dna μας.

triklopodia.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...