Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΟΥΤΣΗΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ… ΕΥΛΥΓΙΣΤΟΣ, ΔΕ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΙ ΟΥΤΕ ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΝ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗ… ΛΑΜΙΑ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΑΣ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ - ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!!

facebook 
twitter



Ραδιοφωνική συνέντευξη στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον δημοσιογράφο Αλφόνσο Βιτάλη, έδωσε ο κομμουνιστής Βούτσης.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η συζήτηση επικεντρώθηκε στο μακεδονικό, για το οποίο ο Βούτσης
εξέφρασε την αισιοδοξία του – εννοώντας ότι θα δικαιωθούν οι διαχρονικές προδοσίες της αριστεράς, με την εκχώρηση του ονόματος της Μακεδονίας μας.


Κι όταν ερωτήθηκε εάν ο Πανοκαμμένος υπάρχει πιθανότητα να μετατραπεί σε ένα είδος «Αντώνη Σαμαρά» για τον Τσίπρα, ο π.τ.β. εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι ο μπούλης είναι… ευλύγιστος και δεν υπάρχει περίπτωση να ρίξει την κυβέρνηση, ούτε αν τα Σκόπια ονομαστούν Μακεδονία, ούτε ακόμα κι αν οι Τούρκοι φτάσουν στη… Λαμία: «ο κ. Καμμένος έχει αποδείξει ότι μπορεί να πολιτεύεται με πολύ μεγαλύτερη υπευθυνότητα, ευλυγισία, αλλά και σταθερότητα σε αυτά που ο ίδιος πιστεύει ή σε αυτά που δεσμεύεται, και στις προγραμματικές δηλώσεις των δύο κυβερνήσεων στις οποίες συμμετείχε. Δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή τη διαδρομή ή την πρωτοβουλία που είχε πάρει ο νέος κ. Αντώνης Σαμαράς τότε ως υπουργός Εξωτερικών στο πλαίσιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Θεωρώ πως είναι στον αντίποδα και για αυτό ακριβώς δεν ανησυχώ ότι θα υπάρξει κάποια κρίση».

Γεια σου μπούλη Πανούλη «ευλύγιστε»! Στα τέσσερα, στα τέσσερα!

ΠΗΓΗ

triklopodia.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...