Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ πρός τον Κ. κ. Μάθιου Νίμιτς

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Γραφει η Κωσταντινιά Ντέμου

Ποιος είστε εσείς ο “διαμεσολαβητής” Κ. Νίμιτς που ορθώνετε μπόι στους Ελληνες; Ποιος σας έδωσε αυτό το δικαιωμα να έχει γνώμη του “Μακεδονικού ζητήματος” ;

Δεν καλούμαστε λοιπόν εμείς οι Μακεδόνες , να αποδείξουμε ο,τι δεν ειμαστε ελέφαντες !Δεν υπάρχει για εμάς ζήτημα “Μακεδονικό “ αλλά … ” Ζήτημα Γυφτοσκοπιανό” να το λύσουν !
Οι ελληνες σας μηνύουν ότι η Μακεδονία ανήκει μόνο στην Ιστορια της και δεν μπορείς να έχεις γνώμη Κ. Μάθιου γιατί δεν ξερεις από ελληνισμό !



Μάθε και αυτό !

Οι Μακεδόνες από αρχαιοτάτων χρόνων είναι πολεμοχαρής λαός..

Η Μακεδονία Γέννησε βασιλιάδες, γέννησε τον Φίλιππο,τον Μ. Αλέξανδρο και άλλους πόσους ! Δεν σε τρομάζει αυτό; Αν όχι, σε προσκαλούμε στις 21/1/2018 στο Λευκό Πύργο για να στο αποδείξουμε από κοντά !

Κύριε Μάθιου Νίμιτς
Σε λάθος λαό λες την γνώμη σου… Δεν την δεχόμαστε ! Μας είναι αδιάφορη η γνώμη σου !
Σε κατάσταση πολέμου οι Ελληνες πολίτες και ιερείς ενώνονται μια γροθιά !

Μάθε και αυτό:
Ανά των Μακεδονικών πολέμων, ουκ ολίγοι Ιερείς ετάχθησαν εφ’ όπλου λόγχη και με την Παναγιά στον κόρφο οπως : 0 ιερέας παπα-Κωνσταντίνου, τον παπα-Γιώργο Τσάντσο. τον παπα-Χρήστο ίσα με 350 τον αριθμό , άρπαξαν τα όπλα και υπερασπίστηκαν την Μακεδονία μας και βγήκαμε νικητές !

Σήμερα βρίσκεις τους Μακεδόνες και όλους τους ελληνες ανά την υφήλιο σύσσωμους, για έναν νέο φρεσκο Μακεδονικό πόλεμο !

Αν τολμάς Κ. Νιμιτς έλα να σου το αποδείξουμε είσαι καλεσμένος μας !

Οι Μακεδόνες ήρθε η ώρα να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να αποδείξουν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των Μακεδονομάχων του Παύλου Μελά , του Βάρδα, του Ακρίτα, Μπούα, Κόρακα, Νικηφόρου, Ρούβα, Κολιόπουλου , Μιχαηλίδη, Παπανικολάου …ουκ έστιν τελειωμός !

Σεβόμαστε την γείτονα χώρα VARDASKA -λόγο καλής γειτνίασις και θέλουμε να λυθεί το πρόβλημά της – αλλα μέχρι εδώ και μη παρέκει.. Δεν τους δωρίζουμε το όνομα “Μακεδονία” ούτε τους το χρίζουμε .. μηδέ βήμα πίσω δεν κάνουμε ..





Δεν είναι στην δικαιοδοσία μας να το πράξουμε , διότι το παραλάβαμε ως αμετάκλητη διαθήκη από τους Μακεδονομάχους μας και οφείλουμε από γενια σε γενια να το παραδώσουμε στα παιδιά μας ακέραιο ,οπως το παραλάβαμε !


Επιφυλάσσομαι Κ. Μάθιου στο εγγύς μέλλον να διεκδικήσουμε, εμείς το μακεδονικό οικόπεδο που το διακατέχουν από τον 6ο αιώνα μχ. και είναι εντός των συνόρων τους όχι όμως εκεί που μας χρωστούν χωράφι να μας πάρουν και το όνομα .. ΟΧΙ !

Οι Γυφτοσκοπιανοί= Δάρδανοι δεν θα γίνουν ποτέ Ελληνες πόσο μάλλον Μακεδόνες διότι προέρχονται από την Δαρδανία και η φύτρα τους είναι από βάρβαρο λαό !..
Άντε λοιπον Κ. Νίμιτς μείνε αμέτοχος, μείνε στην παγωμένη πατρίδα σου και μακρυά από τα δικά μας θέματα !
Μπορούμε και μόνοι μας !
Και σας πληροφορούμε Κ. Νίμιτς ότι: Έχετε μπλέξει με ελληνόφωνους ληστοσυμμορίτες της Ελληνικής βουλής που εδώ και 25 χρόνια, προκύπτοντος – εκ του μηδενός για τους ελληνες «Ζήτημα Μακεδονικό»- επέλεξαν να εμπλέξουν τους δυο λαούς με ίδιον όφελος όχι μόνο όφελος των ιδίων των προδοτών , αλλα και των αφεντικών τους αυτούς… της παγκόσμιας εβραιο-Σιωνιστικής στοάς. Ξέρεις πολύ καλά για ποιους λέω ..

Οι εχθροί του ελληνικού λαού Κ. Νίμιτς δεν ειστε εσείς αλλα είναι οι εκφραστές όχι μόνο της σημερινής πολιτικής των κυβερνώντων αλλα και των παλαιοτέρων πολιτικών μορφωμάτων που κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα ,μιας μορφής που άγει και φέρεται σε εθνική προδοσία , σε γενοκτονία , στην παντελή θανάτωση του μέλλοντος των Μακεδόνων , για οικονομικό όφελος των ιδίων δηλ. πληρωμένοι δολοφόνοι .

Προκειμένου να εκτελέσουν το συμβολαιο θανάτου που τους έχει ανατεθεί , εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα από τους σημερινούς ερασιτέχνες πολιτικούς μας ,

Όπως: η καταπάτηση του Συντάγματος, η σφαγή των κοινωνικών θεσμών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, το ξεπούλημα της περιουσίας της Ελλαδος, την μη διασφάλιση των συνόρων . έτσι έχουν φτάσει την χώρα σε πλήρη νέκρωση και διεκδικούν οι Σκοπιανοί ,Τούρκοι και άλλοι.. .

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο Κ. Νίμιτς έως ότου καταλάβουν οι Ιθαγενείς Ελληνες την καταστροφή και βουτήξουν τα όπλα της Δημοκρατίας παραμάσκαλα και βγουν στα βουνά .

Μια λαϊκή ρήση λέει «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος !

Ο Μ. Αλέξανδρος όταν δεν μπόρεσε να λύσει τον γόρδιο δεσμό, έβγαλε την σπάθα του και τον έκοψε μονομιάς .

Έκτοτε, έτσι λύνουν τα προβλήματά τους οι Μακεδόνες!

Βάζουμε εμπάργκο στους Γυφτοσκοπιανούς Δαρδάνους !

Αυτά τα χαιρετίσματα στέλνουμε οι Ελληνίδες Μακεδόνισσες από την Μακεδονία του Αλεξάνδρου – όχι μόνο προσωπικα σε εσάς και στους εγχωριους αλήτες μας και σε όλο το εβραιο-Σιωνιστικο σινάφι σου.

Και όταν βλέπεται Κ. Νίμιτς Ελληνική σημαία και γόνο Ελληνίδα να στέκεστε με δέος και προσοχή γιατί οι Ελληνες και στον Θεό μας ορθοί μιλάμε ! .

Με δίχως ίχνος εκτίμησις
Κωσταντινιά Ντέμου
«Μακεδόνισσα» ₪₪₪₪₪₪₪₪


triklopodia.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...