Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΣΗΚΩΣΕ ΜΠΑΪΡΑΚΙ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΤΑ 5 ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




Ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντά, χαρακτήρισε τα πέντε ονόματα που παρουσίασε ο Μάθιου Νίμιτς για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων ως «κόντρα στην ιστορία μας και τα γεγονότα που έχουμε ζήσει».



«Ως εκ τούτου δεν μπορώ να τα παρακολουθήσω» πρόσθεσε μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Αντίθετα πρότεινε την ονομασία «Σλαβομακεδονία» γιατί, όπως είπε, γίνεται πιο δεκτό από τους Έλληνες. «Ακόμα και αν δεν το δέχονται γιατί έχουν πρόβλημα με τους Αλβανούς δεν με νοιάζει. Επισπεύδουσα χώρα είναι τα Σκόπια» πρόσθεσε με νόημα.

Ο ίδιος είπε ότι θα λάβει μέρος στο συλλαλητήριο της Κυριακής όπως έκανε και το 1992 προσθέτοντας ότι «αποτελεί μήνυμα στην κυβέρνηση για να είναι πιο σοβαρή και υπεύθυνη στη διαχείριση του θέματος».

«Εγώ ενώνω τη φωνή μου με αυτούς που λένε ότι η κυβέρνηση δεν διαχειρίζεται με σωστό τρόπο τη διαπραγμάτευση και δεδομένου ότι στελέχη της κυβέρνησης σε παρελθόντα χρόνο έχουν εκφραστεί για το θέμα αυτό» συμπλήρωσε.

«Το προβλημα δεν είναι το όνομα, είναι πολλές προϋποθέσεις που πρέπει να συμπέσουν. Η λύση πρέπει να είναι erga omnes και φοβάμαι ότι είναι κάτι άλλο» συνέχισε ο κ. Γεωργαντάς.

Όσο για το αν υπήρξε εντολή από τη ΝΔ οι βουλευτές να μην συμμετέχουν στο συλλαλητήριο ο Γιώργος Γεωργαντάς είπε ότι «ο Μητσοτάκης μας είπε ότι όποιος βουλευτής αισθάνεται ότι θέλει να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο μπορεί να το κάνει».

makeleio.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΑ ΑΡΘΡΟ - ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ


facebook 
twitter

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ




loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...