Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Χρήμα και Έρωτας στα Καλύτερα τους! Δείτε ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στα ΖΩΔΙΑ για Σήμερα 22/11

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




Ο χθεσινός ερωτισμός του Εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα, συνεχίζεται και σήμερα για τα Ζώδια της Γης και του Νερού, του 2ου δεκαημέρου! Πέρα όμως από το πάθος και τον συναισθηματισμό, τους γεμίζει ταυτόχρονα και το πορτοφόλι! Χρήμα και Έρωτας, στα καλύτερα τους!


ΚΡΙΟΣ

Το ερχόμενο διάστημα εξακολουθεί να είναι αρκετά δύσκολο για σένα με πολλές σοβαρές υποχρεώσεις να παραμένουν σε εκκρεμότητα. Χρειάζεται να σκεφτείς πολύ και να κάνεις επανεκτίμηση των καταστάσεων ώστε να μπορέσεις να αποφύγεις κάποιους κινδύνους που έρχονται.
Αισθηματικές Προβλέψεις


Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου αν αφήσεις τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου να βγουν στην επιφάνεια.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά θέλεις να κάνεις πάρα πολλά. Καθυστερήσεις και αναβολές που μπορεί να υπάρχουν, ας μην σε εκνευρίσουν. Πάρα πολλά έξοδα αλλά και έσοδα θα έχεις σήμερα. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά να έχεις στο νου σου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.
ΤΑΥΡΟΣ

Καθυστερήσεις και μικρά εμπόδια δυσκολεύουν την εξέλιξη των καταστάσεων στη ζωή σου. Τα ζητήματα που εκκρεμούν μπορούν να τακτοποιηθούν μόνο με σοβαρό προγραμματισμό και δίχως παρορμητικές κινήσεις. Μην αφήνεις στην τύχη σοβαρά θέματα που αφορούν την εξέλιξή σου.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Κάποια ερωτηματικά θα σε βασανίζουν σε σχέση με την συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου. Άκου. Δεν είναι ώρα να μιλήσεις ακόμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μπορεί να μην φανούν τα θετικά των επαγγελματικών σου από την αρχή, αλλά στο μέλλον θα καταλάβεις ότι αυτές οι αλλαγές τελικά ήταν για το καλό σου. Μην αμελήσεις τίποτε και προπάντων μην αφήνεις τίποτε για αύριο. Υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και να τακτοποιήσεις θέματα που πρέπει να γίνουν τώρα.
ΔΙΔΥΜΟΣ

Η περίοδος είναι μεταβατική και σε απασχολεί πολύ πως θα καταφέρεις να βελτιώσεις σημαντικούς τομείς στη ζωή σου. Με την εύνοια του Ερμή από τον Τοξότη η δημιουργικότητα και η ευσυνειδησία σου οδηγούν σε καταξίωση, θα εισπράξεις μεγάλη υλική και ηθική δικαίωση. Μη βιαστείς να αποφασίσεις για το μέλλον.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Δεν θα πάνε καθόλου άσχημα τα αισθηματικά σου αρκεί να μην σε πιάσουν τα κυκλοθυμικά σου και τα βάλεις για άλλη μια φορά με το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα. Να ξέρεις ότι γίνει θα είναι πολύ καλό και με καλές συνθήκες. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτησε αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις άνοδο αυτή την περίοδο, αλλά πρέπει να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το οικογενειακό σκηνικό περιλαμβάνει δυσκολίες και ευθύνες που καλείσαι να αναλάβεις εξ ολοκλήρου. Αλλαγές θα ακολουθήσουν που βοηθούν στην καλύτερη διεκπεραίωση των ζητημάτων. Τα προβλήματα στην οικογένεια είναι λίγο δύσκολο να λυθούν, περιόρισε το άγχος σου και φιλοσόφησε τα πράγματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί να πάει ακόμη καλύτερα η σχέση σου αν πάρεις την απόφαση να μιλήσεις στο ταίρι σου για τα θέματα που σε απασχολούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, είσαι σε περίοδο που θα βρεις ταίρι που θα καλύψει όλες τις συναισθηματικές σου ανάγκες.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Μην κάνεις μόνο προγραμματισμούς αυτή την περίοδο στην εργασία σου, χρειάζεται και πράξη. Μπορείς να ρυθμίσεις κάποια χρέη του παρελθόντος. Έχεις σύμμαχους τους πλανήτες.
ΛΕΩΝ

Ραγδαίες εξελίξεις και αλλαγές φέρνουν υπερένταση και τα νεύρα σου σε οδηγούν σε μία κατάσταση που δεν είχες φανταστεί. Θα πρέπει να προσαρμοστείς στις νέες συνθήκες που δυστυχώς οι καταστάσεις επιφυλάσσουν για σχεδόν όλο τον κόσμο. Μην παίρνεις το ρόλο του ανυπεράσπιστου θύματος αλλά δράσε δυναμικά.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις ξεκαθαρίσματα στην σχέση σου γιατί πρώτον θα έχεις λογομαχίες με το ταίρι σου και δεύτερον οι πλανήτες δεν σε ευνοούν. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, επιδίωξε να κάνεις μια καινούργια γνωριμία. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό σου δίνει τις καλύτερες επιρροές της.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να κάνεις και πράξεις μερικά πράγματα για να μπορέσεις να φτάσεις στην επιτυχία στα επαγγελματικά. Θα σου παρουσιαστούν κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες. Βάλε καλό προγραμματισμό και απόφυγε τα πολλά έξοδα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το παρελθόν εκτός από υποχρεώσεις σου άφησε μεγάλη εμπειρία στη διαχείριση των καταστάσεων την οποία καλείσαι να αξιοποιήσεις τώρα στον υπέρτατο βαθμό. Η κούραση δεν θα λείψει αλλά ταυτόχρονα θα έχεις την εύνοια των πλανητών(σε ευνοεί ο Ερμής από τον Τοξότη) και θα καταφέρεις πολλά με μεγαλύτερη ευκολία από αυτή που περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορείς να εκφράσεις την αγάπη σου στον σύντροφό σου και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την σωστή ανταπόδοση. Μην προσπαθήσεις να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος, γιατί αυτή την περίοδο δεν θα καταφέρεις τίποτα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα γίνουν κάποιες ανακατατάξεις που θα σου φέρουν κάποιες αναστατώσεις. Να ξέρεις ότι η περίοδος είναι πολύ θετική και ότι κάνεις θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις πολλές υποχρεώσεις στα οικονομικά σου που πολλές φορές σου χαλούν την διάθεση. Σημασία έχει ότι ξεκινά μια περίοδος για εσένα που τα έσοδα σου θα αυξηθούν.
ΖΥΓΟΣ

Μεταβατικό διάστημα το επόμενο με πολλά ζητήματα σε εξέλιξη. Συναλλαγές και συμφωνίες δεν ευνοούνται ,γι αυτό καλό θα είναι να αποφύγεις τη λήψη αποφάσεων για λίγο καιρό ακόμα. Οι σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα θα σε απασχολήσουν εξ αιτίας κάποιων παρεξηγήσεων που δεν θα έχουν ένταση και διάρκεια.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι κόντρες που είχες με τον σύντροφό σου έχουν περάσει. Καλό θα είναι το να κάνετε ένα ταξίδι, θα σας κάνει καλό και στους δύο. Προσπάθησε να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις στην δουλειά σου χωρίς να επηρεαστείς από συζητήσεις που μπορεί να γίνουν με συνεργάτες σου. Ξέρεις πολύ καλά τι θέλεις και τι στόχους έχεις βάλει. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις ώστε να αυξήσεις τα έσοδα σου. Υπογραφή συμβολαίων και γραφειοκρατικά μπορείς να τα κάνεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένα δύσκολο διάστημα ξεκινάει τώρα και θα χρειαστεί να γίνουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε βασικούς τομείς της ζωής σου. Φρόντισε να γίνουν όλα με ηρεμία, ησυχία και σοβαρή σκέψη. Ίσως χρειαστεί να δουλέψεις περισσότερο από όσο περιμένεις, το αποτέλεσμα όμως θα σε δικαιώσει.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Θα μπεις σε διαδικασία ξεκαθαρίσματος στα αισθηματικά σου και δεν θα έχεις και πολύ καλή διάθεση. Προβλήματα και λογομαχίες που μπορεί να προκύψουν με τον σύντροφό σου, μπορείς να τα αποφύγεις μιλώντας ήρεμα και χωρίς να αναφέρεσαι σε προβλήματα του παρελθόντος.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες και θα σου κάνουν και προτάσεις που πρέπει να τις δεις με πολύ σοβαρότητα γιατί θα είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδα σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιο σου να σε ευνοεί νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου και σε αναγκάζουν να σκέφτεσαι θετικά και να δράσεις δυναμικά, ξεχνώντας τη νωχελική διάθεση του παρελθόντος. Άτομα που υπήρξαν παλιά κοντά σου επανέρχονται και θα χρειαστεί σοβαρή συζήτηση και ξεκαθάρισμα παλαιών λογαριασμών.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Τώρα μπορείς από εδώ και στο μέλλον να πας πολύ καλά στον αισθηματικό σου τομέα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις με τον σύντροφό σου για θέματα του παρελθόντος και να προσπαθήσεις να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα έχεις πολύ καλή συνεργασία στην δουλειά σου και θα μπορέσεις να κάνεις και καινούργια ξεκινήματα. Προτάσεις που θα σου κάνουν πρέπει να τις μελετήσεις καλά γιατί μπορεί να μην είναι έτσι τα πράγματα όπως ακούγονται. Μην πάρεις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον των οικονομικών σου. Πρέπει άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μην παρασύρεσαι από υπερβολικές αμφιβολίες και ψάξε τη ρίζα του προβλήματος στον εαυτό σου και στις πραγματικές σου ανάγκες που αγνοείς συστηματικά. Κρυμμένα μυστικά έρχονται στην επιφάνεια και το τοπίο ξεκαθαρίζει. Η φωνή της λογικής σε βοηθά να πράξεις με θετικά αποτελέσματα.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Σχέσεις οι οποίες είναι γερές, να ξέρεις ότι θα κρατήσουν. Θα γίνουν συζητήσεις σε έντονους τόνους . Πρέπει να δεις τι είναι αυτό που θέλεις για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι υποχρεώσεις και πάλι θα είναι πάρα πολλές και εσύ θα πνίγεσαι μέσα στο άγχος σου. Προσπάθησε να βάλεις προτεραιότητες ώστε να νιώσεις καλύτερα ψυχικά και να βρεις τις καλύτερες λύσεις στην δουλειά σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερα τους. Απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τώρα καλείσαι να πάρεις σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή σου και χρειάζεται να ηρεμήσεις και να σκεφτείς ολοκληρωμένα και μακροπρόθεσμα. Μία νέα φιλία κρύβει πολλές παγίδες που η διαίσθησή σου σε βοηθά να αποφύγεις. Ακολούθησέ την και αδιαφόρησε για τις γνώμες τρίτων.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να κάνεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις του παρελθόντος. Κοίταξε το μέλλον και δείξε περισσότερο ενδιαφέρον στον σύντροφό σου, γιατί έχει κάποια παράπονα από εσένα που δεν σου τα λέει.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Θα τα πας πολύ καλά στην δουλειά σου. Αυτή την περίοδο θα έχεις κάποιες υποχρεώσεις παραπάνω. Μην γκρινιάζεις και προσπάθησε να τις ξεφορτωθείς από πάνω σου όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν στα οικονομικά σου.
ΙΧΘΥΣ

Ο δυναμισμός και η δημιουργικότητα που διαθέτεις γίνεται αφορμή να εντυπωσιάσεις υψηλά ιστάμενα πρόσωπα τα οποία με τη σειρά τους σου προσφέρουν ευκαιρίες εξέλιξης. Η αξιοποίηση των ευκαιριών αυτών μπορεί να σε οδηγήσει σε άνοδο που ούτε καν μπορείς να φανταστείς.
Αισθηματικές Προβλέψεις

Απόφυγε να είσαι πιεστικός σε σχέση με το ταίρι σου. Μην λες πράγματα που μπορεί να τον εκνευρίσουν και να οδηγηθείτε σε λογομαχίες. Μπορείς να περάσεις ήρεμα και χαλαρά με τον σύντροφό σου, αν βγάλεις την συναισθηματικότητα που έχεις. Εσύ που δεν έχεις βρει ταίρι ακόμη θα δεις ότι αυτή την περίοδο που είναι η Αφροδίτη στον Σκορπιό θα σου προκύψουν καταστάσεις που θα είναι πολύ καλές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν πολλά θέματα που σε απασχολούν και θέλεις να τα λύσεις. Απόφυγε να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες και να υπογράψεις συμβόλαια που αφορούν το μέλλον της δουλειάς σου. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Ότι συζήτηση γίνει και αφορά οικονομικά θέματα, να τα χειριστείς με πολύ μεγάλη προσοχή για να αποφύγεις ενδεχόμενα προβλήματα.

oroskopos.gr


ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...