Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ: Έρχεται ο «Ζήνωνας»! Τρομερή εικόνα από NASA...

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more





Ο καιρός δεν αλλάζει τα επόμενα 24ωρα. 

Η ΕΜΥ, με έκτακτο δελτίο της, έχει προειδοποιήσει ότι η κακοκαιρία θα επικρατήσει και τις επόμενες μέρες. Η «Ευρυδίκη» συνεχίσει το πέρασμά της. Και φαίνεται πως είναι μέρος του κυκλώνα «Ζήνωνα».

Και σήμερα Πέμπτη (16.11.2017), η «Ευρυδίκη» φέρνει βροχές και καταιγίδες στη δυτική και κεντρική Μακεδονία (κυρίως στην Ημαθία και την Πιερία) αλλά και στη Θεσσαλία. Ισχυρές βροχές αναμένονται επίσης σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Αύριο Παρασκευή (17.11.2017) οι ισχυρές βροχές θα συνεχιστούν σε περιοχές της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας και της Θεσσαλίας.

Ο κυκλώνας «Ζήνωνας»

Ταυτόχρονα το Ιόνιο και η δΔυτική Ελλάδα θα επηρεαστούν από τον Μεσογειακό κυκλώνα με τροπικά χαρακτηριστικά, τον Ζήνωνα. Ωστόσο, είναι αρκετά νωρίς για να προβλεφθεί η ακριβής πορεία του.

Κυκλώνες τέτοιου τύπου έχει επικρατήσει να ονομάζονται medi-canes, σύνθεση των λέξεων Mediterranean και hurricanes, συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους και ισχυρές βροχοπτώσεις.

Σε σελίδα του meteo.gr στο Facebook ανέβηκε και μια φωτογραφία από τη NASA. Δείχνει τη δημιουργία του μεσογειακού κυκλώνα νοτιοανατολικά της Σικελίας.



newsit.gr

voicenews.gr

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...