Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Δραματικό βίντεο: Βορειοκορεάτης στρατιώτης επιχειρεί να διαφύγει και δέχεται πυρά

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




Συνολικά δέχθηκε πέντε σφαίρες - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας - Για παραβίαση συνθήκης του 1953 κατηγορεί η Ουάσινγκτον την Πιονγιάνγκ

Τη στιγμή που ένας Βορειοκορεάτης στρατιώτης προσπαθεί να διαφύγει από τη χώρα και να φτάσει στη Νότια Κορέα μέσω της αποστρατιοτικοποιημένης ζώνης την περασμένη εβμοδάδα αλλά δέχεται τα πυρά άλλων στρατιωτών καταγράφει βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα.


Ο 20χρονος στρατιώτης νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Νότιας Κορέας καθώς συνολικά δέχθηκε πέντε σφαίρες ενώ επιχειρούσε τη «μεγάλη έξοδο» στις 13 Νοεμβρίου.


Στο βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα οι αμερικανικές αρχές που ελέγχουν το νότιο τμήμα της συγκεκριμένης ζώνης φαίνεται ο νεαρός στρατιώτης να κινείται με ένα τζιπ προς τα σύνορα με τη Νότια Κορέα.
Κάποια στιγμή, ωστόσο, το τζιπ κολλάει σε έναν λάκο και τότε ο 20χρονος προσπαθεί να διαφύγει με τα πόδια.

Εντωμεταξύ στο ίδιο σημείο έχουν φτάσει στρατιώτες από τη Βόρεια Κορέα καθώς έχει σημάνει συναγερμός από την παρουσία του τζιπ στην εν λόγω περιοχή.

Οι τέσσερις στρατιώτες που φτάνουν δίπλα στο τζιπ παίρνουν θέση και αρχίζουν να πυροβολούν κατά του 20χρονου ο οποίος συνεχίζει να τρέχει για κάποια μέτρα ακόμα μέχρι που πέφτει στο έδαφος λόγω των τραυμάτων που έχει υποστεί.

Οι αμερικανικές αρχές υποστηρίζουν ότι οι Βορειοκορεάτες στρατιώτες στην προσπάθειά τους να μην επιτρέψουν τη διαφυγή του 20χρονου πέρασαν τη νοητή γραμμή των συνόρων με τη Νότια Κορέα παραβιάζοντας τη συνθήκη που ισχύει από το 1953, μετά, δηλαδή, το τέλος του πολέμου της Κορέας.


protothema.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...