Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Διαβάστε επίσης:


ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! Νέα βάρη από την Πρωτοχρονιά με 11 νέες περικοπές στα εισοδήματα





Ποιές πράξεις θεωρούνται τρομοκρατικές εναντίον μιας χώρας;






Γράφει : Κωσταντινιά Ντέμου









α ) Εκφοβισμός πολιτών .


Από την υπογραφή του Μνημονίου 1ου και δώθε , όλα τα κυβερνητικά στελέχη δεν έκαναν και δεν κάνουν τίποτε άλλο από να μας εκφοβίζουν καθημερινά για την πλήρη φτωχοποιήσή μας,ειμαστε όμως, φτωχοπερήφανοι .

Μας τρομοκρατούν για:


* Για κατάσχεση της περιουσίας μας .

* Για στέρηση νοσοκομειακής κάλυψης.

*Για φυλάκιση σε όσους νέους φόρους επέβαλαν οι κυβερνήσεις και δεν μπορουν να πληρωθούν .

*Για το ο,τι οι Τράπεζες οι οποίες όχι μόνο εκφοβίζουν να καταστήσουν άστεγες χιλιάδες οικογένειες αλλά με το νόμο της τρομοκρατικής κυβέρνησης θα το πράξουν κιόλας, παρ’ όλου έγιναν τρις ανακεφαλαιοποίησεις των τραπεζών

ο λαός είναι χρωστούμενος .



β) Να αποσταθεροποιήσει σοβαρά ή να καταστρέψει τις θεμελιώδεις πολιτικές, συνταγματικές, οικονομικές ή κοινωνικές δομές μιας χώρας.


ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ :

Οι κυβερνήσεις από το 2010 έως και σήμερα πρέπει να συλληφθούν με την διαδικασία του κατ’ επείγοντος και να οδηγηθούν αμέσως στην φυλακή διότι έχουν καταστρέψει εσκεμμένα όλες τις δομές της χώρας και έχουν καταπατήσει τα θεμελιώδη δικαιώματα του ανθρώπου όπως ορίζονται τόσο από τον ΟΗΕ όσο και από την Χάρτα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ευρώπης.

Οι αποφάσεις δικαστηρίων που αφορούσαν μειώσεις μισθών και συντάξεων , χαρακτηρίστηκαν αντισυνταγματικοί, που ψήφισαν οι 300σιοι Τρομοκράτες της κυβέρνησις .

Πρέπει να τιμωρηθούν την εσχάτη των ποινών !!

ΑΥΤΟ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ !!


γ) Αναξιοπρέπεια ήθους ,ύφους κατά της ζωής των πολιτών , η οποία είναι δυνατόν να επιφέρει μέχρι και το θάνατο.

Θα πρέπει λοιπόν, οι *ψηφοφόροι που εκλέγουν αυτούς τους τρομοκράτες , οι υποψήφιοι φιλομνημιακών κομμάτων και εκλεγμένοι από το 2010 και εντεύθεν θα έπρεπε να φέρουν την ταμπέλα στις πλάτες τρομοκράτης για να είναι αναγνωρισιμοι !!


Τα 40.000 και πλέον χιλ. θύματα των Ελλήνων που κάτω από την ψυχολογική βία που άσκησαν οι πολιτικοί έβαλαν τέλος στην ζωή τους θα έπρεπε να κινητοποιεί την αντιτρομοκρατική υπηρεσία κάνοντας καθημερινά εφόδους στα σπίτια τους ως γιάφκες τρομοκρατών,περισυλλέγοντας έγραφα και νέους νόμους που ετοιμάζουν για τον περαιτέρω αποκεφαλισμό των Ελλήνων .


δ) Σοβαρή προσβολή κατά της σωματικής ακεραιότητας προσώπου.

Τρία εκατομμύρια Ελλήνων στερούνται ιατροφαρμακευτικής κάλυψης που εσκεμμένα προκάλεσαν οι πολιτικοί… οι καρκινοπαθείς με το προσδόκιμο ζωής δεν έχουν πρόσβαση σε γιατρό και δεν έχουν δωρεάν φάρμακα με αποτέλεσμα ο θάνατος τους εξωδικαστικά, να είναι για τους καρκινοπαθείς καταδικαστική απόφαση, από τους τρομοκράτες πολιτικούς.




ε) Η διακοπή του ύδατος, ηλεκτρικής ενέργειας ειναι αποτέλεσμα την έκθεση ανθρώπων σε κίνδυνο.



Πριν η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ να πει για τους φτωχούς- αλλα κατά τα αλλα «μπαταχτσήδες» – να γνωρίζει ότι έχει ήδη διαπράξει τρομοκρατικό έγκλημα με τις ανθρώπινες ζωές που έχουν ήδη χαθεί με την διακοπή του ρεύματος {μαγκάλια ,σόμπες κτλ..} και αυτοί , είναι τρομοκράτες !



Ευθαρσώς αναγγέλλει η διοίκηση της ΔΕΗ ότι θα «κόψει το ρεύμα σε 100.000 οφειλέτες» δηλ. ασκεί τρομοκρατική απειλή εναντίον ολόκληρου πληθυσμού.



Το νεράκι του θεού !! Οι Δημοτικές Επιχειρήσεις η ΕΥΔΑΠ απειλούν να σφραγίσουν ρολόγια νερού, να ξέρουν όμως, ότι συμμετέχουν σε τρομοκρατική ενέργεια και αυτοί .




στ’) Όποιος πολιτικός ή δημοσιογράφος δήλωσε δημοσίως από ΜΜΕ ή οι βουλευτες ,υπουργοί από το βήμα της Βουλής ότι η άσκηση ενός από τα παραπάνω είναι «αναγκαία», για την Ε.Ε που λατρεύει, είναι χαρακτηρισμένος ως τρομοκράτης.



ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ



Η παρ. 1 του Άρθρου 2 της απόφασης πλαισίου της Ευρωπαϊκού Συμβουλίου είναι πραγματικά μια περιγραφή των κυβερνήσεων πρώην και νυν:



«Ως «τρομοκρατική ομάδα» νοείται: η εγκαθιδρυμένη επί ένα χρονικό διάστημα και διαρθρωμένη ένωση περισσοτέρων των δύο προσώπων, που δρουν από κοινού προκειμένου να τελέσουν τρομοκρατικά εγκλήματα.




Η Ε.Ε όταν συνέταξε αυτή την απόφαση, πλαίσιο είχε ως σκοπό να περιφρουρήσει την δικιά της δημοκρατία όταν θα πλήττονταν (όπως τώρα) από «τρομοκράτες» τζιχαντιστές και είναι άγνωστο πώς θα εκδικαζόταν μία τρομοκρατική ενέργεια που την επιτελούν Τρομοκράτες ,δημοκρατικά ψηφισμένοι πολιτικοί και κυβερνήσεις.




Στην Ελλάδα όμως που δεν σκάνε βόμβες και δεν κροταλίζουν τα καλάσνικοφ η χώρα είναι υπό τρομοκρατική κατοχή συνεπικουρούμενη από την ίδια την Ε.Ε αν και η ίδια συνέταξε τον κατάλογο περί «τρομοκρατικών ενεργειών» σε κράτη-μέλη της ασκεί την χειρότερη βια όλων των εποχών κατά των λαών .




Μέχρι να φτάσουν τα ευρωπαϊκά θύματα της «τρομοκρατίας» τον αριθμό των θυμάτων της πραγματικής τρομοκρατίας της Ελλάδας , εδώ δεν θα υπάρχει πλέον χώρα.




Χώρα που από την Αναθεωρητική Βουλή της 11ης Ιανουαρίου του 2008 έχει ως άρθρο του ελληνικού συντάγματος την Απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου περί τρομοκρατίας, δεν νοειται ποιοτική ζωή με αξιοπρεπεια .




Σύμφωνα με αυτό ,όλες οι πράξεις των μνημονικών κυβερνήσεων πέρα από τρομοκρατικές για την Ε.Ε είναι και αντισυνταγματικές για την Ελλάδα ασχέτως αν κάποιοι κυβερνήτες με ύφος αγωνιστικό και με ηχηρή φωνή δηλώνουν: «Είμαστε κάθε λέξη του Συντάγματος» όχι μόνο δεν τηρούν το Σύνταγμα και τους νόμους αλλα το έχουν κουρελιάσει κιόλας .



ΤΙ ΕΙΡΩΝΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ !!




Και κάθε λέξη της εκλεγμένης τρομοκρατίας θα συμπλήρωναν τα νεκρά και τα μελλοθάνατα θύματά της, νέους νόμους .




ΖΩ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ !



ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ !! ήρθε η ώρα τους !!





ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...