Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ… ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ!!!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more



Πάνω από 15.000 επιστήμονες από 184 χώρες έχουν υπογράψει μια ανοικτή επιστολή προειδοποιώντας για τους μεγαλύτερους κινδύνους για τη ζωή στη Γη και υποστηρίζοντας μια υπεύθυνη προσέγγιση στο περιβάλλον.
 


‘Ενας από τους υπογράφοντες,ο Γερμανός κλιματολόγος Stefan Rahmstorf, μίλησε στο Sputnik, και τα όσα είχε να πει προκάλεσαν ιδιαίτερη αίσθηση…

Η διεθνής κοινότητα πρέπει να καταβάλει περισσότερες προσπάθειες για να σταματήσει τις αρνητικές περιβαλλοντικές τάσεις, αλλιώς η σημερινή κατάσταση θα μπορούσε να έχει καταστροφικές συνέπειες για την ανθρωπότητα, δήλωσε ο Stefan Rahmstorf, καθηγητής στο Ινστιτούτο Potsdam για τη Μελέτη της Κλιματικής Αλλαγής.

Ο αναλυτής προειδοποίησε για μαζικές καταστροφές που θα μπορούσαν να αφανίσουν ολόκληρες πόλεις και νησιά από το χάρτη.

«Είμαστε μάρτυρες μιας επιταχυνόμενης αύξησης της στάθμης της θάλασσας, η οποία μακροπρόθεσμα, εάν δεν σταματήσει, θα οδηγήσει στην εξαφάνιση των παράκτιων πόλεων και χωρών. Θα ήταν απλά ηλίθιο να επισπεύσουμε την καταστροφή με τόσο γρήγορο ρυθμό», είπε ο αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Rahmstorf, η πρώτη προειδοποίηση για το κλίμα ήρθε 25 χρόνια πριν, αλλά από τότε η τάση δεν έχει βελτιωθεί.

«Για παράδειγμα, στον τομέα της έρευνας, του κλίματος, μπορούμε να παρατηρήσουμε τη συνεχιζόμενη σοβαρή αύξηση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και κατά συνέπεια την αύξηση της συγκέντρωσης διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, η οποία είναι πλέον υψηλότερη από ποτέ στις τελευταίες 3 όλα αυτά, οδηγούν στην περαιτέρω αύξηση των παγκόσμιων θερμοκρασιών «, πρόσθεσε ο Rahmstorf.

Κατά τη γνώμη του, οι κυβερνήσεις δεν λαμβάνουν επαρκή μέτρα για την πρόληψη της κλιματικής αλλαγής και των περιβαλλοντικών καταστροφών. Πολλά κράτη δίνουν υποσχέσεις, αλλά δεν τις εφαρμόζουν στην πράξη, δήλωσε ο αναλυτής.
Ο κλιματολόγος, για παράδειγμα, αναμένει από τη νέα γερμανική κυβέρνηση να λάβει συγκεκριμένα μέτρα που θα οδηγήσουν στην εφαρμογή όλων των κλιματικών στόχων.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι προοπτικές βελτίωσης είναι σχετικά υψηλές.

«Όταν μιλάμε για το κλίμα, πρώτα απ ‘όλα, είναι απαραίτητο να μειώσουμε τις εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου στο μηδέν. Το γεγονός ότι όλες οι χώρες, εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, το έχουν συνειδητοποιήσει είναι ήδη μια μεγάλη επιτυχία», κατέληξε ο Rahmstorf.

Η επιστολή με τίτλο «Προειδοποίηση του κόσμου για τους ανθρώπους: Η δεύτερη ανακοίνωση» δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό BioScience.
hellasforce.com

loading...


Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...