Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τρέχει να τα μαζέψει τώρα η Κυβέρνηση για το κόστος της Αναβάθμισης των F-16!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more




Διαβάστε επίσης:

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της υποσχέθηκε χθες, έστω και κατόπιν εορτής,
 


ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση της Βουλής και των πολιτικών δυνάμεων, εάν το ζητήσουν, κάτι που ισχύει και για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, πηγές της οποίας εξέφραζαν απορίες για την κίνηση της Αθήνας.


Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος εξέφρασε πάντως τη βεβαιότητα ότι δεν θα προκληθεί πρόβλημα στο ελληνικό πρόγραμμα και τους στόχους του, αφού, όπως είπε, «η αναβάθμιση των F-16, εντάσσεται στις συνολικές αμυντικές δαπάνες του ελληνικού Δημοσίου, δεν ξεπερνούν το 2% και δεν αποτελούν κίνδυνο για τους στόχους του προγράμματος».




Πρόσθεσε δε με νόημα ότι έχουν γίνει μεν προχωρημένες συζητήσεις με τους Αμερικανούς, αλλά η συμφωνία δεν έχει κλείσει.

Ο Τζανακόπουλος άφησε και μία αιχμή για τη στάση που τηρούν η ΝΔ και η Δημοκρατική Συμπαράταξη για τη συμφωνία και ειδικά για τα αντισταθμιστικά που αυτή μπορεί να περιλαμβάνει.

Όσο για τον τρόπο ενημέρωσης της αντιπολίτευσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση στις αρμόδιες Επιτροπές της Βουλής και αν ζητηθεί, θα γίνει και ενημέρωση και σε επίπεδο αρχηγών.

Λίγο αργότερα πάντως ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης ζητούσε με ανακοίνωσή του, σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

veteranos.gr




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...