Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εμείς θα αναπαλαιώνουμε τα F-16 «μέχρι να σβήσει ο ήλιος» και η Τουρκία κατασκευάζει δικά της μαχητικά: Ιδού το TF-X

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more




Διαβάστε επίσης:

---------------------------------------------------------------------------------------------------



Δόθηκαν στην δημοσιότητα καλλιτεχνικές απεικονίσεις από το τελικό σχέδιο του τουρκικού μαχητικού εγχώριας ανάπτυξης TF-X. 


Είναι αρκετά κοντά στις απεικονίσεις που είχαν δοθεί πριν από τέσσερις μήνες στην δημοσιότητα και δείχνουν ένα σχέδιο που έχει κάποια stealth χαρακτηριστικά, αλλά σίγουρα απέχει αρκετά για να είναι πλήρως stealth.


Το σίγουρο είναι ότι η τουρκική Αεροπορία με 100 stealth μαχητικά F-35A στον οπλοστάσιό της μέχρι το 2025, δεν θα έχει την ανάγκη τόσο stealth μαχητικών, όσο ενός μαχητικού που να μπορεί ταυτόχρονα να δώσει ώθηση στην εγχώρια βιομηχανία και να αντικαταστήσει τα F-16 συνολικά μέχρι το 2030! Οταν θα τελειώνει το πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των ελληνικών F-16, δηλαδή...




Θα είναι το πλέον πολύπλοκο και δαπανηρό πρόγραμμα της τουρκικής βιομηχανίας δεν είναι άλλο από το εγχώριας σχεδίασης και ανάπτυξης μαχητικό TF-X που όπως όλα δείχνουν θα είναι δικινητήριο και θα σχεδιαστεί σε συνεργασία με ην βρετανική Bae Systems.




Πλέον ξεκινά και η δημιουργία με εντολή της κυβέρνησης όλης της απαραίτητη υποδομής για να μπορέσει να ολοκληρωθεί η σχεδίαση και να πραγματοποιηθεί η πρώτη του πτήση το 2023, μόλις δύο χρόνια μετά την έναρξη παραδόσεων του πρώτου "ανακαινισμένου" ελληνικού F-16 που τοποθετείται το 2021.





Έτσι ιδρύθηκε το κέντρο αεροναυτικών τεχνολογιών με σκοπό το τουρκικό όνειρο να γίνει πραγματικότητα. Η δημιουργία των εγκαταστάσεων όπως τα κέντρα δοκιμών τα εργαστήρια ελέγχου συστημάτων, οι αεροσήραγγες θα κατασκευαστούν με διεθνή συνεργασία και ειδικά η αεροσήραγγα δοκιμών θα αποτελεί την πιο σύγχρονη παγκοσμίως για τον έλεγχο των επιδόσεων τόσο του αεροσκάφους όσο και τμημάτων αυτού.


Για τη δημιουργία αυτών των εγκαταστάσεων θα συνεργαστούν δεκάδες υπουργεία και φορείς και θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι προπαρασκευαστικές διαδικασίες εντός του έτους ώστε το 2018 να ξεκινήσει η κατασκευή των εγκαταστάσεων.


Θα φέρει όπως όλα δείχνουν έκδοχο του κινητήρα EJ-200, ενώ όλα τα όπλα και συστήματα συμπεριλαμβανομένου του ραντάρ κατηγορίας AESA θα είναι επίσης εγχώριας ανάπτυξης.

pronews.gr




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...