Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Νέα στοιχεία που ανατρέπουν τα πάντα: Ο πατέρας της Δώρας πέρασε από το νεκροταφείο αρκετές ώρες μετά την δολοφονία!

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι




facebook   twitter   more



Νέα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η Δώρα Ζέμπερη δεν δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα, κατέθεσε ο δικηγόρος του Κώστα Ζέμπερη, Απόστολος Λύτρας.


Ο κ. Λύτρας βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (23.10.2017) στη ΓΑΔΑ, κατέθεσε αυτά τα στοιχεία και δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής.


Σύμφωνα με όσα δήλωσε στους δημοσιογράφους, ο πατέρας της 32χρονης εφοριακού βρέθηκε με το ταξί του έξω από το Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, αλλά πολλές ώρες μετά την άγρια δολοφονία της κόρης του.




Έτσι έγινε η άγρια δολοφονία


Έπειτα και από την ολοκλήρωση τις νεκροτομής, συνδυαστικά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να χαρτογραφήσουν βήμα προς βήμα την άγρια δολοφονία. Συγκεκριμένα, η Δώρα Ζέμπερη βρισκόταν στο μνήμα του στενού της φίλου, ο οποίος είχε χάσει την ζωή του σε εργατικό δυστύχημα, όταν δέχθηκε την πρώτη μαχαιριά στην πλάτη.


Η Δώρα Ζέμπερη προσπάθησε να αντιδράσει. Ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη ανάμεσα στα μνήματα. Μέχρι που ο δολοφόνος κατάφερε να την ακινητοποιήσει και να αρχίσει να την μαχαιρώνει…


Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή


Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνου, που πραγματοποίησε την νεκροτομή, ο δράστης είχε πάθος και συνάμα μίσος για τη Δώρα Ζέμπερη.

Όπως διαπίστωσε, η 32χρονη εφοριακός φέρει τουλάχιστον 14 μαχαιριές στην πλάτη, το θώρακα, την κοιλιακή χώρα, το πρόσωπο και το χέρι.






Εν τω μεταξύ, χθες ο Κωνσταντίνος Ζέμπερης, πέρασε το κατώφλι της ΓΑΔΑ στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής, προκειμένου να δώσει την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς


Ο άντρας αποχώρησε, λίγο μετά τις 16:00, από την πίσω πόρτα, προφανώς για να αποφύγει τους δημοσιογράφους, ωστόσο ο δικηγόρος του προχώρησε σε δηλώσεις:


«Έδωσε κατάθεση ο πατέρας, πληροφόρησε τους αστυνομικούς για ό,τι γνωρίζει. Προσπάθησε να βοηθήσει στις έρευνες. Οφείλουμε να σεβαστούμε αυτή τη στιγμή και τη νεκρή κοπέλα, όπως επίσης οφείλουμε να σεβαστούμε τις έρευνες που κάνει η ελληνική αστυνομία, στην οποία έχουμε εμπιστοσύνη. Ας αφήσουμε να κάνει το έργο της», ήταν η πρώτη τοποθέτησή του.


Ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει εάν ο πελάτης του έχει δώσει περιγραφή του ατόμου που παρέλαβε με το ταξί έξω από το νεκροταφείο τις επίμαχες ώρες. «Δεν ωφελεί τις έρευνες να σας αποκαλύψω αυτά τα στοιχεία» είπε χαρακτηριστικά.


Αναφορικά με τη μεγάλη διάρκεια της κατάθεσης είπε ότι «δεν ήταν πολύωρη» όπως τη χαρακτήρισαν οι δημοσιογράφοι. «Είπε αυτά που έπρεπε να πει, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του έκαναν και αυτό ήταν όλο». Απέφυγε επίσης να απαντήσει εάν ζητήθηκε από τον πελάτη του DNA, αλλά δήλωσε ωστόσο ότι είναι πρόθυμος να προσέλθει για συμπληρωματική κατάθεση.


«Ξεσκονίζουν» για DNA το ταξί


Την ίδια ώρα οι έρευνες του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, «σκανάρουν» το ταξί του Κωνσταντίνου Ζέμπερη, ελέγχουν κινητά και επικοινωνίες και ξεκινούν δεύτερο κύκλο καταθέσεων, προκειμένου να εξιχνιάσουν το στυγερό έγκλημα.


Η αναφορά του πατέρα στην κατάθεσή του, ότι περίπου δύο ώρες μετά το έγκλημα πέρασε από το σημείο και μάλιστα επιβίβασε στο ταξί του έναν νεαρό άνδρα που ήταν αναστατωμένος και εκτός εαυτού, αποτέλεσε το δεύτερο σημείο στο οποίο επικεντρώθηκαν οι αστυνομικοί στην κατάθεση του.


Για τον λόγο αυτό, θα περάσει από το μικροσκόπιο των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ το συγκεκριμένο όχημα έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει DNA ή αποτυπώματα που να «κουμπώνουν» σε αυτά που βρέθηκαν στο χώρο του εγκλήματος.


Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Ζέμπερη, μετά την πρώτη κατάθεσή του:










pronews.gr




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...