Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ: Γκρι Εξωγήινος Επάνω στον Λευκό Οίκο. Άλλα δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ


ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

--------------------------------------------------------------------------------------------


Όπως χιλιάδες επισκέπτες βιντεοσκόπησε τον Λευκό Οίκο. Αυτό που είδε τον τάραξε και το δημοσίευσε στα social media…



Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Μπροστά στο Λευκό Οίκο, επάνω στην στέγη, κινείται μία περίεργη φιγούρα η οποία δεν μοιάζει καθόλου ανθρώπινη. Φαίνεται να έχει ένα φαλακρό ωοειδές σχήμα κεφαλής, γκρι είδος δέρματος ενώ φοράει ένα σφιχτό κοστούμι ή στολή.


Αυτό το βίντεο προέρχεται από έναν τουρίστα από την Κίνα που επισκέφθηκε την περιοχή Washington DC. Ήταν διακοπές με την οικογένειά του, κατέγραψε αυτό το βίντεο και αργότερα το έβαλε στα κοινωνικά μέσα.


Όπως ήταν αναμενόμενο, το video που ακολουθεί προκάλεσε πολλές αντιδράσεις από τον κόσμο που το είδαν. Άλλοι πιστεύουν ότι δεν είναι τίποτα περισσότερο από εικόνες που παράγονται από υπολογιστή.


Άραγε αποτελεί μία απόδειξη για «ξένες» επισκέψεις στην Γη με, ενδεχομένως, το προφανές της μυστικής επικοινωνίας με την αμερικάνικη κυβέρνηση;



Ωστόσο, φαίνεται πως εδώ υπάρχει κάποιο πρόβλημα: Το πλάνο είναι πολύ μικρό σε χρόνο και δεν μας δείχνει τι έγινε στην συνέχεια. 




Οι κινήσεις της φιγούρας είναι στερεοτυπικές, ενώ η εικόνα της είναι θολή. Όλο αυτό δημιουργεί αμφιβολίες για την αυθεντικότητα του video.



Δείτε το video και κρίνετε μόνοι σας:

Alien Caught on Tape on White House

diadrastika.com





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...