Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΤΟΥΡΚΟΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ «ΤΗ ΒΟΥΛΑ» Ο ΓΑΠ! ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΗ

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ




ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ αυτό το άρθρο. Να το μάθουν όλοι





facebook   twitter   more



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔↔



Ως τι κάλεσε, στην ανύπαρκτη πλέον, Σοσιαλιστική Διεθνή, τον Μουσταφά Ακιντζί ο Γιώργος Παπανδρέου; Ως παράνομο πρόεδρο της παράνομης “ΤΔΒΚ”, ή ως κατοχικό ηγέτη;

Βήμα προβολής, στο πλαίσιο μάλιστα των Ηνωμένων Εθνών και στις παράλληλες εκδηλώσεις που είναι σε εξέλιξή με την Γενική Συνέλευση του Διεθνούς Οργανισμού, προσέφερε στον κατοχικό ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί ο πρόεδρος της ανύπαρκτης πλέον Σοσιαλιστικής Διεθνούς, ο εξοχότατος κ. Γεώργιος Παπανδρέου.






Ο κ. Παπανδρέου που προτιμά φυσικά την Νέα Υόρκη από την Αθηνα και τις διαδικασίες που είναι σε εξέλιξη και στην Κεντροαριστερά, ως πρόεδρος της ανύπαρκτης Σοσιαλιστικής Διεθνούς οργάνωσε εκδήλωση για τα παγκόσμια προβλήματα και φρόντισε με προσωπική πρόσκληση να βρεθεί στο πάνελ και ο κατοχικός ηγέτης Μουσταφά Ακιντζι.




Την πρόσκληση και την συμμετοχή του στην εκδήλωση δημοσιοποίησε ο ίδιος ο κ. Ακιντζι με tweet από τον λογαριασμό της παράνομης «Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας Βόρειας Κύπρου» κάνοντας ειδική αναφορά στην προσωπική πρόσκληση από τον κ. Γεώργιο Παπανδρέου.






Σύμφωνα μάλιστα με τουρκοκυπριακές πηγές ο κ. Ακιντζι μίλησε για το Κυπριακό και τα …παγκόσμια προβλήματα. Είναι τραγικό ότι ένας Έλληνας πρώην πρωθυπουργός και πρώην υπουργός Εξωτερικών το παίζει …Ελβετός προσφέροντας βήμα προβολής στον κατοχικό ηγέτη ο οποίος επιχειρεί με παρεμβάσεις της Τουρκίας να εμφανισθεί και να γίνει αποδεκτός στην Νέα Υόρκη την περίοδο της Γενικής Συνέλευσης που συγκεντρώνονται όλοι οι ηγέτες του κόσμου, ως «πρόεδρος» της παράνομης «ΤΔΒΚ».



Σύμφωνα με τουρκικές ιστοσελίδες, στο πάνελ του δόθηκε η ευκαιρία, μπροστά σε ξένους παράγοντες της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και άλλες προσωπικότητες να αραδιάσει την δική του επιχειρηματολογία για το Κυπριακό και να μείνουν έτσι αναπάντητες οι απόπειρες για να φορτωθεί η Αθήνα και η Λευκωσία την ευθύνη για το αδιέξοδο στο Κρανς Μοντανά.

mignatiou.com




ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...