Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Με τέτοιους ΕΛΛΗΝΕΣ, η φλόγα του Ελληνισμού δεν πρόκειται να σβήσει... (ΒΙΝΤΕΟ)




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more




Μπορεί οι Έλληνες στο εσωτερικό της Ελλάδος, πολλές φορές, να μην αντιλαμβάνονται το βάρος της ιστορίας που κουβαλάνε, όμως οι Έλληνες του εξωτερικού αποδεικνύουν ότι η φλόγα του Ελληνισμού δεν πρόκειται να σβήσει.



Στο βίντεο που θα δείτε, μια Ελληνίδα δασκάλα, η οποία ζει στη Γερμανία έψαλλε τον Εθνικό μας ύμνο. Το αποτέλεσμα ήταν να την πιάσουν ταα κλάμματα, καθώς μέσα σε αυτούς τους στίχους περιλαμβάνονται το παρελθόν μας το μέλλον μας, αλλά οι δικοί της άνθρωποι που της λείπουν ζώντας εδώ στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο και ανατριχιάστε



voicenews.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...