Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τεράστια ΕΙΔΗΣΗ για τους ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ...




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more



Διαβάζουμε στο διαδίκτυο σήμερα ότι πτυχιούχοι της τριτοβάθμιας εκπαιδεύσεως οι οποίοι ασχολούνται με αγροτικές δραστηριότητες,

μπορούν να διεκδικήσουν έως και 50.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ για να οργανώσουν μια αγροτική επιχείρηση.

Τη στιγμή, όμως, που οι Έλληνες πρέπει να είναι πτυχιούχοι για να μπορέσουν να καλλιεργήσουν την Ελληνική γη, σε άλλα σημεία της χώρας μοιράζεται η γη σε λαθροεισβολείς με μια απλή... αίτηση. 

Χωρίς τον παραμικρό έλεγχο και αίτημα για κάποια στοιχειώδη εκπαίδευση.

Και φυσικά, σιγά μην λάβουν οι Έλληνες όσα τους αναλογούν. Τα περισσότερα θα τα “φάνε” οι συγκατανευσιφάγοι που λυμαίνονται εδώ και χρόνια τον πλούτο των Ελλήνων. 


Για να αντιλαμβανόμαστε κάποια στιγμή τι συμβαίνει σε αυτή τη χώρα...
voicenews.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...