Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Εικόνες ΣΟΚ: Έτσι καταργούν τον Χριστό σε Ελλάδα και Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ



Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more




Πολλοί δεν έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της ζημιάς που παθαίνει η Ευρώπη λόγω της συνεχούς έλευσης μουσουλμάνων μεταναστών.
    


Του Κίμωνα Χαραλάμπους

 Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε εικόνες από «εισβολείς» μετανάστες στην Ευρώπη -μόνο άνδρες χωρίς οικογένειες, την ώρα που τα στοιχεία δείχνουν πως οι πολιτικές στη ΕΕ και Ελλάδα οδηγούν στην πλήρη αποχριστιανοποίηση.

Στην Γαλλία, σύμφωνα με αναφορά του Παρατηρητηρίου Θρησκευτικής Κληρονομιάς, η Γαλλία θα μπορούσε να χάσει «5.000 με 10.000 χριστιανικά κτήρια μέχρι το 2030».

Κάθε χρόνο στην Γαλλία τουλάχιστον 20 εκκλησίες πωλούνται και μετατρέπονται σε κάτι άλλο, σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία της αναφοράς.

Ο ιστορικός τέχνης, Didier Rykner, ανέφερε μάλιστα πως «για πρώτη φορά από τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο παρατηρείται τέτοια μείωση στον αριθμό των Εκκλησιών, οι οποίες οδηγούνται στα μπάζα».

Αντίθετα, οι γαλλικές Αρχές, ενώ παρουσιάζουν λόγους οικονομικής ανάγκης όταν καταστρέφουν εκκλησίες, είναι αρκετά γενναιόδωρες, όταν πρόκειται για τζαμιά και τεμένη.

Στην Γαλλία τα τζαμιά σήμερα είναι 2.400 σε σύγκριση με τα 1.500 του 2003, αναφέρουν στοιχεία του περιοδικού «Valeurs Actuelles».

Σε λίγο καιρό μάλιστα, με τους ρυθμούς που ακολουθούνται θα έχουν διπλασιαστεί σε αντίθεση με τις εκκλησίες που όπως είδαμε ο αριθμός τους συρρικνώνεται.






Τα ίδια περίπου δεν συμβαίνουν άραγε στην Ελλάδα; Την ώρα που κτίζεται τεράστιο τέμενος στο Βοτανικό και κυβερνώντες πολιτικοί δίνουν το «παρόν» σε ισλαμικές τελετές, στο προσκήνιο έχουν έρθουν αποκαλύψεις για κατάργηση του εκκλησιασμού στα δημοτικά σχολεία, ενώ σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και τον κ. Γαβρόγλου δεν καταργείται ο εκκλησιασμός αλλά εκδημοκρατίζεται!




Σύμφωνα λοιπόν με σχέδιο Προεδρικού διατάγματος του υπουργού Παιδείας, που κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο εκκλησιασμός στα δημοτικά σχολεία καταργείται εντελώς ενώ μέχρι σήμερα ήταν προαιρετικός.

Οι σύμβουλοι του ΣτΕ εξέφρασαν τις έντονες αντιρρήσεις τους, τονίζοντας πως έτσι όπως είναι διατυπωμένη η σχετική διάταξη «επιτρέπει την χωρίς κριτήρια παντελή κατάργηση του εκκλησιασμού».

Καταργείται ο εκκλησιασμός και ταυτόχρονα ενδυναμώνεται η θέση του Ισλάμ στην Ελλάδα όχι μόνο με τεμένη αλλά και με μέλη, ανθρώπους δηλαδή που «εισβάλλουν», καθώς πλέον δεν μιλάμε για πρόσφυγες.

Όπως θα δείτε μάλιστα στο παρακάτω βίντεο από την Ισπανία, δεν υπάρχουν γυναίκες και παιδιά ούτε για δείγμα αλλά μονάχα άντρες στρατεύσιμης ηλικίας, έτοιμοι για όλα!

Οι εικόνες είναι από την πόλη Θέουτα, στην βόρεια ακτή της Αφρικής, ακριβώς απέναντι από το Γιβραλτάρ, η οποία είναι έδαφος της Ισπανίας.

Εκεί κατέφτασαν την Δευτέρα 300 μετανάστες, οι οποίοι πανηγυρίζουν!



el.gr


ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας