Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΜΠΡΑΒΟ! Γνωστή ηθοποιός ΞΕΦΤΙΛΙΣΕ τον Βούτση...


Αν σας άρεσε;
Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας




facebook   twitter   more





Δεν «μάσησε» τα λόγια της η ηθοποιός Μελίνα Μποτέλη,


που όπως φαίνεται αγανάκτησε από τις δηλώσεις του Νίκου Βούτση περί Ορθοδοξίας.





Πριν λίγες ημέρες, σε μία πρωτοφανή για τον θεσμικό του ρόλο τοποθέτηση, ο Πρόεδρος της Βουλής είχε κάνει λόγο για «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας» και είχε πει ότι η «μεταμνημονιακή Ελλάδα δεν μπορεί να βασίζεται στα τρίπτυχα «Ελλάς Ελλήνων χριστιανών» ούτε «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» . Είμαστε ένα σύγχρονο κράτος, όχι «Ταλιμπάν της Ορθοδοξίας.»


Αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε όχι μόνο ενδοκυβερνητικές τριβές, αλλά και χιλιάδες επικριτικά σχόλια.


Σε αυτά προστέθηκε και της Μελίνας Μποτέλη που σε ανάρτησή της στο facebook ανέφερε:





«Θα συνιστούσα σε κάποιους να μην δουν το παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου. Θα απελπιστούν. Οι πιο πολλοί δρομείς, πριν τρέξουν, κάνουν την προσευχή τους, το σταυρό τους, υψώνουν τα χέρια προς τον ουρανό. Μετά τον αγώνα, ξανακάνουν τον σταυρό τους και κάποιοι μάλιστα γονατίζουν με το βλέμμα και τα χέρια προς τον ουρανό σαν ευχαριστία. Το εκνευριστικό είναι πως νικάνε κιόλας. Παίρνουν και χρυσό κύριε Βούτση. Μα πως σας ξέφυγαν».




voicenews.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...