Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Συνελήφθη Τούρκος την ώρα που έβαζε φωτιά.. Οι αρχές της Ηπείρου διερευνούν την υπόθεση





Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more





Ένας Τούρκος υπήκοος συνελήφθη νωρίς το πρωί της Παρασκευής την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον της Εγνατίας Οδού.

Το όχημα που οδηγούσε ο Τούρκος, είχε σταθμεύσει στο δρόμο και οι κινήσεις του, σύμφωνα με

έγκυρες πληροφορίες, έγιναν αντιληπτές από άλλον διερχόμενο οδηγό, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Ο Τούρκος είχε σταματήσει κοντά στην σήραγγα του Αγίου Νικολάου, και εκεί προσπαθούσε να βάλει φωτιά με τον αναπτήρα που κρατούσε.
Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψή του ενώ άμεσα έγινε και η κατάσβεση της μικρής φωτιάς που είχε ήδη προκληθεί.





Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα καθώς έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου.
Δεν πρόκειται δηλαδή για διερχόμενο άτομο από την Ευρώπη προς την πατρίδα του.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομο με διαταραγμένη προσωπικότητα, ωστόσο η υπόθεση διερευνάται με προσοχή από την Πυροσβεστική Υπηρεσία που έχει αναλάβει το έργο της προανάκρισης και ήδη έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος του.

epiruspost.gr



ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...