Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ! Οι Κούρδοι ίδρυσαν επίσημα στρατό και ορκίστηκαν να τους διώξουν




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας





facebook   twitter   more





Σε μια μεγάλη δημόσια τελετή στο Tel Abyad της Συρίας, παρουσία χιλιάδων Κούρδων μαχητών στις 16 Αυγούστου,


ανακοινώθηκε επίσημα η ίδρυση του νέου κουρδικού στρατού και η κήρυξη πολέμου στις τουρκικές δυνάμεις στην Συρία όπου βρίσκονται με την επιχείρηση Ασπίδα του Ευφράτη.

Ο νέος αυτός στρατός που σχηματίστηκε από ένοπλες δυνάμεις του ΡΚΚ και του συριακού PYD έχει εξοπλιστεί με υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα που του προμήθευσαν οι Αμερικανοί για να χτυπήσει την Ασπίδα του Ευφράτη και τον λεγόμενο Συριακό Απελευθερωτικό Στρατό που στηρίζουν οι Τούρκοι.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελετή οι Κούρδοι ορκίστηκαν να εκδιώξουν τους Τούρκους από την περιοχή El bab και γενικότερα από τα συριακά εδάφη ενώ θα πολεμήσουν μέχρι έσχατων αν εκδηλωθεί τουρκική επίθεση στον κουρδικό θύλακα του Afrin.

ΠΗΓΗ : nikosxeiladakis.gr





ΧΡΗΣΙΜΑ ΘΕΜΑΤΑ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας 

loading...