Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

O Πούτιν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ! Χτύπημα στη Ρωσία…

Περισσότερα μέσα: Δείτε αναλυτικά...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠ ΟΛΟ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟ



Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας


facebook   twitter   more






Ορισμένες ξένες ειδικές υπηρεσίες υποστηρίζουν εξτρεμιστικές και τρομοκρατικές οργανώσεις που λειτουργούν στα ρωσικά σύνορα,


δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην έδρα της Υπηρεσίας Εξωτερικών Πληροφοριών.

Ο Ρώσος πρόεδρος επεσήμανε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, οι οποίες είναι «προσπάθειες να περιορίσουν την ανάπτυξή μας, να δημιουργήσουν συγκρούσεις, να αποσταθεροποιήσουν τις περιοχές κοντά στα σύνορα μας», χρησιμοποιώντας ως μέσο «τρομοκρατικές και εξτρεμιστικές ομάδες».

«Δεν είναι μυστικό ότι λαμβάνουν άμεση υποστήριξη από τις ειδικές υπηρεσίες αρκετών κρατών», πρόσθεσε.

Σε προηγούμενες δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ρωσίας είχε τονίζει ότι η χώρα θα συνεχίσει να αναπτύσσει το στρατιωτικό της δυναμικό για να προστατευτεί από πιθανούς κινδύνους.

voicenews.gr





ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας