Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΥΓΕ και ΤΡΙΣ ΕΥΓΕ! Πρώην βουλευτής, κατέβασε την τουρκική σημαία (στον Ισθμό) και την ...ΠΕΤΑΞΕ στα σκουπίδια!




Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο. Να το μάθουν και οι φίλοι σας

 facebook twitter   more


Α Ξ Ι Ο Σ !
...ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ!!!!
ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ ΤΟΥΡΚΟΥ ΠΡΕΣΒΥ!





ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! ΑΞΙΟΣ! Η ΛΑΜΠΡΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΕ 3 ΦΑΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΕ, ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΕΝΑ ...ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΗΝ ...ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ!!! ΩΡΑΙΟΣ!
(φωτογραφίες από το ιστολόγιο 'παρακάτω.gr')
["ΙΩ.ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ" - 'ΟΔΥΣΣΕΙΑΤV']


Την ανωτέρω όντως ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ενέργεια του πρ.βουλευτού Ευσταθίου Μπούκουρα στον Ισθμό της Κορίνθου, τον Μάϊο του 2016, την ΕΘΑΨΑΝ κανονικότατα ΟΛΑ σχεδόν τα μέσα ...παραπληροφορήσεως!
Για να μήν καταφέρει να δεί κανείς Έλλην, πόσο εύκολο και ...θεμιτό είναι, να ξεκρεμάμε τις τουρκικές σημαίες όπου τις βλέπουμε και να τις πετάμε ταχέως στα ....σ κ ο υ π ί δ ι α !





Και βεβαίως, για να μήν υπάρξει ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΣ από άλλους θερμόαιμους, ή απλώς Έλληνες ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!





Όμως το τουρκικό κράτος, που δεν "νυστάζει", ούτε "κοιμάται" όπως μάλλον το "δικό μας", φρόντισε και έστειλε ...μήνυση κατά του πρώην βουλευτού, την οποίαν υπογράφει ο εν Αθήναις πρεσβευτής της γείτονος.


Μάλιστα προ ημερών, εκλήθη ο κ.Μπούκουρας απο την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ώστε να ...απολογηθεί!


Ο πρ.βουλευτής (της Χ.Α.)εξηγώντας την ενέργειά του, πιστεύει, ότι ήταν απαράδεκτο να διέρχεται απο την διώρυγα τουρκικό πολεμικό σκάφος [ΠΟΥ ΚΑΚΩΣ-ΚΑΚΙΣΤΑ ΤΟΥ ΕΔΟΘΗ - αβασάνιστα; - ΑΔΕΙΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠ.ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΗΣ, ΑΦΟΥ ΒΓΑΙΝΟΝΤΑΣ "ΒΛΕΠΕΙ" ΤΑ ΠΑΝΤΑ(!) ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΣΤΑΘΜΟ ΜΑΣ!!!!], το οποίο καταπατώντας το Διεθνές Θαλάσσιο Δίκαιο, σκοπίμως ΔΕΝ ανήρτησε στον ιστό του ως ώφειλε την Ελληνική Σημαία!




ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΟΤΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΘΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ "ΕΛΛΗΝΑΣ" ΩΣ ΜΑΡΤΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΟΥ κ.ΜΠΟΥΚΟΥΡΑ;
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;
ΠΟΙΟ ....ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ;
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;




ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ "ΔΡΑΣΤΗ" ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΕΩΣ ...







loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας