Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Πούτιν: Το ΝΑΤΟ προκαλεί ακούραστα τη Ρωσία





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


Σκοπός του είναι να αντιδράσουμε εναντίον της Δύσης.



Την οργή του για τις «επιθετικές ενέργειες», όπως τις χαρακτήρισε, του ΝΑΤΟ εξέφρασε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος αντέδρασε και σε προσωπικό επίπεδο μετά την ανακοίνωση του γενικού γραμματέα του Βορειοατλαντικού Συμφώνου, Γενς Στόλτενμπεργκ περί της ενίσχυσης του ΝΑΤΟϊκού στόλου στη Μαύρη Θάλασσα.

Ο Ρώσος πρόεδρος, σε ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Ασφαλείας, τόνισε πως «το ΝΑΤΟ προκαλεί ακούραστα τη Ρωσία να αντιδράσει εναντίον της Δύσης», κάνοντας επίσης αναφορά στις κατηγορίες περί εμπλοκής των μυστικών υπηρεσιών στις εκλογές των ΗΠΑ, αλλά και άλλων χωρών κυρίως στην Ευρώπη, το τελευταίο διάστημα.



Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αναφέρθηκε στη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, στη Βαρσοβία, το 2016, κατά την οποία η Ρωσία ονοματίστηκε και επισήμως ως «η μεγαλύτερη απειλή για την ασφάλεια της Συμμαχίας».

Όπως τόνισε ο Ρώσος πρόεδρος, το ΝΑΤΟ επεκτείνει τις δυνάμεις του στην περιοχή πέριξ της ρωσικής επικράτειας ακριβώς «για να αποτελέσει την ασπίδα και να συγκρατήσει τα ρωσικά στρατεύματα».

Μετά την αναφορά του στο ΝΑΤΟ, ο Πούτιν εκδήλωσε την ικανοποίησή του για τη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς, όπως είπε, «οι μυστικές υπηρεσίες κατάφεραν να αντιμετωπίσουν πολλά και σοβαρά περιστατικά τρομοκρατίας» πριν αυτά εκδηλωθούν, στη διάρκεια του 2016.
ΠΗΓΗ: protothema
Μέσω el.gr


Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας