Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ALERT! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ!! «Εξαφανίζει» την Αγία Τριάδα ο Ερντογάν





Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more


ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟ ΝΑΟ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΘΑ… «ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ» Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Την μακέτα του νέου μουσουλμανικού τζαμιού που σκοπεύει να αναγείρει το τουρκικό καθεστώς στην πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης, έδωσαν στην δημοσιότητα οι τουρκικές αρχές υλοποιώντας ένα πάγιο σχέδιο του Τούρκου προέδρου, Ταιγίπ Ερντογάν, ένα τζαμί να δεσπόζει στην περιοχή και να καλύπτει την εικόνα του ελληνορθόδοξου ναού της Αγίας Τριάδος.

Όπως αναφέρεται, το τζαμί θα έχει έκταση 1.482 τετραγωνικά και το ύψος του τρούλου θα φτάνει τα 30,3 μέτρα, επισκιάζοντας όλη την περιοχή της πλατείας.

Το τζαμί θα κτιστεί με κρατικές δαπάνες και όπως τονίζεται θα δώσει ένα καθαρά ισλαμικό χαρακτήρα στην ιστορική πλατεία, η οποία μέχρι σήμερα με την επιβλητική εικόνα της Αγίας Τριάδος δίνει στους επισκέπτες την εσφαλμένη εντύπωση ότι ο ελληνορθόδοξος ναός είναι το κυρίαρχο θρησκευτικό αίσθημα.

Εμείς θα… του δώσουμε «συγχαρητήρια», κτίζοντας και άλλα τζαμιά στην επικράτεια μας!!!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
nikosxeiladakis.gr




Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας