Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΒΙΝΤΕΟ: Καταδρομική επιχείρηση των Τούρκων σε ελληνική νησίδα


https://paratolmosblog.blogspot.gr


Κοινοποιήστε τώρα αυτό το άρθρο.

 facebook twitter   more

Για σοβαρή πρόκληση μιλούν στο Πεντάγωνο

Συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό τις προκλήσεις οι Τούρκοι στο Αιγαίο με τις παραβιάσεις από τουρκικά αεροπλάνα να φτάνουν τις 34 μέσα στο τελευταίο 24ωρο.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, συνέβη σοβαρό περιστατικό σε νησίδα κοντά στις Οινούσσες, όπου οι Έλληνες στρατιώτες εντόπισαν ταχύπλοο να κάνει περίεργους ελιγμούς.

Το ταχύπλοο μετέφερε στρατιώτες, οι οποίοι φορούσαν κουκούλες και κινούταν με καταδρομικό τρόπο πλησιάζοντας την νήσο Βάτο.



Το Πεντάγωνο αναφέρει πως πρόκειται για σοβαρή τουρκική πρόκληση!

Το φουσκωτό πλησίασε χωρίς να επιβιβάσει κανέναν, με την στρατιωτική δύναμη του νησιού να προχωρά σε σχετική ενημέρωση.

Το σημείο που βρίσκεται η Βάτος δεν θεωρείται τυχαίο καθώς το σύμπλεγμα των Οινουσσών ανατολικά της Χίου είναι στο στόχαστρο των Τούρκων.

Ανά πάσα στιγμή ένα μικρό περιστατικό μπορεί να μετατραπεί σε λαίλαπα, η οποία θα εμπλέξει και τις Μεγάλες Δυνάμεις, καθώς η Ρωσία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του el.gr, έχει διαμηνύσει πως η όποια κρίση στο Αιγαίο θα την αναγκάσει σε στρατιωτική επέμβαση κατά του υπαιτίου, άρα της Τουρκίας.


el.gr

Σας ενδιαφέρουν!
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας