Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΡΩΣΙΚΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΜΟΝΑΔΑ!!! ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ!!! Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ Β.ΠΟΥΤΙΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ!!!!


alt

Μια κινητή ρωσική νοσοκομειακή μονάδα στο Χαλέπι, έγινε στόχος των Ισλαμιστών, και
υπάρχουν νεκροί και τραυματίας, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΑΜ: "Κατά την διάρκεια επίσκεψης των γιατρών στην περιοχή, για να παράσχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους κατοίκους, ισλαμιστές χτυπήθηκαν την κινητή μονάδα, με αποτέλεσμα να έχουμε ως τώρα τρεις νεκρούς".





"Γνωρίζουμε ποιοι παρείχαν πληροφορίες στους μαχητές, ήξεραν τις συντεταγμένες της κινητής μονάδας", πρόσθεσε, "φωτογραφίζοντας" τους μαχητές της "αντιπολίτευσης".




Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να αφήσει αυτό το χτύπημα να περάσει έτσι και ήδη, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις έχουν επανδρωθεί και είναι έτοιμες να εξαφανίσουν τους τζιχαντιστές.



πηγη
volcanotimes.com




ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ. 
loading...


Loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας