Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Μήνυμα Ερντογάν για τα… Χριστούγεννα!


https://paratolmosblog.blogspot.gr

Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο.
 facebook twitter   more



Ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συνεχάρη όλους τους Τούρκους Χριστιανούς και τις Χριστιανικές κοινότητες σε όλο τον κόσμο, με αφορμή τις εορτές των Χριστουγέννων.

«Συγχαίρω πρώτα από όλα τους χριστιανούς πολίτες μας και στη συνέχεια όλους τους χριστιανούς στον κόσμο για τις εορτές των Χριστουγέννων, ευχόμενος ότι οι χριστουγεννιάτικοι εορτασμοί, τους οποίους παρακολουθούν από τα διάφορα δόγματα, παραδόσεις και εκκλησίες τους, θα συμβάλουν στην ανάπτυξη ενός περιβάλλοντος αλληλεγγύης και βοήθειας», δήλωσε ο Ερντογάν.



Αναρτώντας μία δήλωση στην ιστοσελίδα της Προεδρίας, ο Ερντογάν ανέφερε ότι «το ειρηνικό περιβάλλον (!!!) που επικρατεί εδώ και εκατοντάδες χρόνια στην Ανατολία είναι καρπός μιας παλιάς παράδοσής μας, που αντιμετωπίζει τη διαφορετικότητα ως πλούτο, που έχει ως αρχή τον αμοιβαίο σεβασμό και την αγάπη και που δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη θρησκεία, τη γλώσσα και τη φυλή».


Πρόσθεσε ότι ως μέλη αυτής της παλιάς παράδοσης, «συνεχίζουμε να ανοίγουμε την αγκαλιά μας προς τους καταπιεσμένους», χωρίς να κάνουμε καμία διάκριση.
vimaorthodoxias
hellasforce.com


ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ LIKE "ΕΔΩ"


ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ. 
loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ

Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας