Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΩΡΑ! ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ!!! ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ…


Σε συναγερμό βρίσκονται οι ελληνικές αρχές για να προστατεύσουν την Ψέριμο, το ελλνηικό μας νησί που η Τουρκία στοχεύει με μαζικές
‘ωθήσεις’ προσφύγων-λαθρομεταναστών.


Θυμίζουμε πως προ δύο ημερών ελληνικό σκάφος της ακτοφυλακής είχε έρθει αντιμέτωπο με σκάφος τούρκου διακινητή, ο οποίος τελικά δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύλληψη.

Η διαδικασία της σύλληψης ήταν δύσκολη και επικίνδυνη, λόγω και των επικίνδυνων ελιγμών των σκαφών αλλά και των πυροβολισμών που αντήλλαξαν τα δύο μέρη.




Για να γίνει αντιληπτό το μέγεθος του προβλήματος και ο βαθμός συναγερμού των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων και λιμενικού σας παραθέτουμε τα εξής στοιχεία.


Την εβδομάδα αμέσως μετά τον 15Αύγουστο ο συνολικός αριθμός αφίξεων στα ελληνικά hotposts ήταν 771 άτομα και πιο συγκεκριμένα:

467 στη Λέσβο

139 στη Χίο

25 στη Σάμο

30 στη Λέρο

110 στην Κω


Στις 21 Αυγούστου 2016 η χωρητικότητα των εγκαταστάσεων υποδοχής έφτασε τα 44527 άτομα στην ηπειρωτική χώρα και 7450 στα νησιά.
voicenews.gr




ΠΑΤΗΣΤΕ ΚΑΤΩ

loading...


Σημείωση 
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ τους συντάκτες τους.
=============================
Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!