Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Τι είπε στους αστυνομικούς η μικρή Μαρία όταν την εντόπισαν στο Χαϊδάρι


Καλά στην υγεία της εντοπίστηκε η μικρή Μαρία, που αυτή την ώρα βρίσκεται στο Α.Τ. Χαϊδαρίου.

Το μικρό κορίτσι που, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, είχε απαχθεί από άγνωστο την Κυριακή του Πάσχα στον Σκαραμαγκά, είπε στους αστυνομικούς ότι χάθηκε όταν επιχείρησε να ακολουθήσει μικρά σκυλάκια με τα οποία ήθελε να παίξει.




Νωρίτερα το πρωί, η αστυνομία δέχθηκε ένα τηλεφώνημα αγνώστου, ο οποίος ενημέρωνε σε ποιο σημείο βρίσκεται το κοριτσάκι, ασφαλές, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους αστυνομικούς.

Ακολούθησε κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και πράγματι, μετά από λίγη ώρα, το μικρό παιδί εντοπίστηκε στην περιοχή που είχε περιγράψει ο άγνωστος.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, σύμφωνα τις εκτιμήσεις αρμόδιων αξιωματικών, το μικρό κορίτσι πιθανότητα είχε πέσει θύμα αρπαγής από αγνώστους, οι οποίοι προφανώς το εγκατέλειψαν στο σημείο, φοβούμενοι λόγω της μεγάλης δημοσιότητας που πήρε το θέμα και των εντατικών ερευνών των αρχών.

Το ιστορικό της εξαφάνισης

Η περιπέτεια της 4χρονης ξεκίνησε χθες το απόγευμα, όταν εξαφανίστηκε από το σπίτι του παππού της, στη Λεωφόρου Σχιστού 89, στον Σκαραμαγκά, όπου είχε πάει μαζί με τους γονείς της για να γιορτάσουν το Πάσχα.




Οι γονείς του κοριτσιού είχαν καταγγείλει την εξαφάνιση χθες, λίγο πριν από τις τέσσερις το απόγευμα, αναφέροντας στην αστυνομία ότι το παιδί τους χάθηκε χωρίς να αντιληφθούν το πραγματικό.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής.
enikos.gr

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!