Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

ΔΕΙΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ: Η άφιξη Πούτιν στην Αθήνα! – Όλες οι εξελίξεις


Τεράστιας σημασίας η επίσκεψη του Ρώσου Προέδρου στη χώρα μας. Θα το εκμεταλλευτούμε, ή θα αφήσουμε μια ακόμη ευκαιρία να πάει χαμένη;


Live η άφιξη Πούτιν





Το πρόγραμμα του Ρώσου προέδρου στην Ελλάδα:

16.30-16.55 Συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Προκόπιο Παυλόπουλο

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Μέγαρο Μαξίμου.



17.00 Άφιξη

17.05-17.35 Κατ’ιδίαν συνάντηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin με την Α.Ε. τον Πρωθυπουργό της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Αλέξη Τσίπρα.

17.35-18.35 Γεύμα Εργασίας – Διευρυμένες συνομιλίες.

18.35-18.55 Υπογραφή Συμφωνιών.

18.55-19.25 Δηλώσεις στον Τύπο.

19.30 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο.

Άφιξη

19.35-20.05 Εκδήλωση στο Βυζαντινό Μουσείο υπό την παρουσία και της Α.Ε. του Πρωθυπουργού της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αλέξη Τσίπρα.

20.05 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για το ξενοδοχείο “Divani Apollon”.

Σάββατο 28 Μαΐου 2016
10.55 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Aντιπροσωπείας για τη Θεσσαλονίκη με ειδική πτήση.


Άφιξη στον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία» (Αίθουσα VIP).

Τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Νικόλαος Κοτζιάς.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για το Λιμάνι της Τρυπητής.

Άφιξη.

Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και της συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας με σκάφος για Καρυές.

Άφιξη. Επίσημη υποδοχή.

Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας υποδέχεται η Α.Ε. ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος. Προσκυνηματική μετάβαση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin στο Άγιο Όρος.

17.45 Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας από Αρσανά Ιεράς Μονής Αγίου Παντελεήμονος για το λιμάνι της Τρυπητής.
Άφιξη.
Αναχώρηση της Α.Ε. του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ.Vladimir Putin και συνοδεύουσας Αντιπροσωπείας για τον Κρατικό Αερολιμένα Θεσσαλονίκης «Μακεδονία».
Άφιξη.

20.45 Ανεπίσημη Τελετή Προπομπής.
Την Α.Ε. τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Vladimir Putin προπέμπει εκ μέρους της Ελληνικής Κυβέρνησης ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Ιωάννης Αμανατίδης.

πηγη hellasforce.com

loading...
Σημείωση                                         
Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo  paratolmosblog.blogspot.gr   
ΚΑΙ εκφράζουν ΜΟΝΟ  τους συντάκτες τους.
 =============================

Αναρτούμε κάθε άρθρο που αποτελεί κατα την γνώμη μας ερέθισμα προς προβληματισμό και σκέψη.
=============================
Ενημερώνουμε εκ των προτέρων πως για κάθε φραστική επίθεση ή απειλητική διάθεση θα ενημερώνεται άμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψη σας στο ιστολόγιο μας!