Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

+18 - ΑΓΡΙΕΣ μάχες στο Ναγκόρνο Καραμπάχ:Τι δηλώνουν οι Αρμένιοι; (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ φωτο για ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ κάτω των 18ετών)


Προειδοποίηση: Βίαιο περιεχόμενο στις φωτογραφίες από τις μάχες. ΑΝ δεν αντέχετε μην ανοίξετε το άρθρο.
Ο εχθρός συνεχίζει να υπoβάλεται σε απώλειες αναφέρει η αρμενική πλευρά και παρουσιάζει νέες εικόνες από τις απώλειες των αζέρων.Οι ένοπλες δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έχασαν ακόμη 1 τανκ, 1 «Grad», 1 UAV.



Οι μάχες συνεχίζονται στη γραμμή του μετώπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα του στρατού της αυτοανακηρυχθείσας Δημοκρατίας του Ναγκόρνο Καραμπάχ.Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση κατά τις στρατιωτικές επιχειρήσεις καταστράφηκαν 1τανκ, 1 BM -21 « Grad » MLRS 1 drone στην κατεύθυνση υτης πόλης Martakert., όπως σημειώνει το dimpenews.com

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας της Αρμενίας Artsrun Hovhannisyan ως προς την κατάσταση στην πρώτη γραμμή αναφέρει ότι δεν έχει επέλθει καμιά αλλαγή.

Στο βόρειο και νότιο τμήμα συνεχιζόμενες σφοδρές μάχες στις οποίες την πρωτοβουλία έχει η πλευρά των Αρμενίων και το Αζερμπαϊτζάν δεν δύναται να μιλήσει για επιτυχία. Συνεχίζεται η καταστολή της δράσης του αντιπάλου.






Οι μάχες συνεχίζονται σε ορισμένα μέρη του μετώπου, επειδή ο αντίπαλος είχε συγκεντρώσει μια μεγάλη δύναμη. Παρατηρείται από αρμενικής πλευράς τεράστια ροή εθελοντών προς το μέτωπο οι οποίοι πάνε τραγουδώντας και χορεύοντας.



Τέλος το ανακοινωθέν εφιστά την προσοχή στο γεγονός της μιντιακής προπαγάνδας ή και των ανακοινώσεων του εχθρού που μιλάει για μεγάλες αποώλειες στις τάξεις των αρμενίων εφαρμόζοντας τη γνωστή τακτική που θέλει να ενσπείρει το πανικό στην κοινή γνώμη καθώς η επικοινωνική επίθεση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του σύγχρονου πολέμου.

Επίσης δόθηκαν στη δημοσιότητα εικόνες από το τέλος των αζέρων πιλότων που σκοτώθηκαν μετά τη συντριβή ελικοπτέρου χθες.



18h56 CET Tρεις οβίδες έπεσαν στο έδαφος του Ιράν κατά τη διάρκεια των μαχών στο Haut-Karabagh και μάλιστα οι οβίδες κατέληξαν στην ιρανική επαρχία του αντολικού Azerbaïdjan ανακοίνωσε το ιρανικό πρακτορείο Tasnim επικαλούμενο τον αναπληρωτή κυβερνήτη της επαρχίας.Κανένα θύμα δεν υπήρξε διευκρίνισε ο υπεύθυνος προσθέτοντας ότι οι αρχές αρμενικές και των αζέρων δαιαβεβαίωσαν ότι δεν θα επαναληφθεί ανάλογο γεγονός.

Το απόγευμα ο ρώσος ανταποκριτής του rt στo Ναγκόρνο kαραμπάχ μετέφερε ότι ακούγονταν απομακρυσμένες εκρήξεις ως και στην πρωτεύουσα στο Stepanakert και συμπεραίνει ότι «η διακοπή των εχθροπραξιών» δεν είναι παρά τίτλοι και λόγια.

dimpenews.com