Translate this page:  English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

 Επιλέξτε και δείτε...

Κουρουμπλής: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν

Kouroumplis: Andreas Papandreou was for 20 years chief N17
alt

Κουρουμπλής: Ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν επί 20 χρόνια αρχηγός της 17Ν

Αποκεφάλισαν και τον δεύτερο Ιάπωνα όμηρο οι τζιχαντιστές

Decapitated and the second Japanese hostage by jihadists
alt
REUTERS/YUYA SHINO
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος (ΙΚ) δημοσιοποίησε ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται ο αποκεφαλισμός του Κέντζι

Ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου: «Ολα καλά, έχουμε σχέδιο, θα βρούμε κοινή λύση» λέει η κυβέρνηση

alt

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η έκτακτη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, στην οποία συμμετείχαν αρκετά στελέχη.

Tα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων 1/2/2015

The front pages of Sunday newspapers 02/01/2015

Διαβάστε τα πρωτοσέλιδα των κυριακάτικων εφημερίδων...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:Τα πράγματα αγριεύουν - Το μεγάλο κόλπο Τσίπρα με την ΚΙΝΑ!

DISCLOSURE: Things go wild - Big Bay Tsipra with China!
alt


Η πληροφορία είναι συγκλονιστική. 
Τα στοιχεία που τη συνοδεύουν μάλλον απίστευτα.

Τσιπάκι στους υπαλλήλους της εμφυτεύει σουηδική εταιρεία

Chip to its employees implants Swedish company
alt

 Η "δημοκρατική", "φιλελεύθερη" και "πρωτοπόρα" Σουηδία δείχνει το δρόμο: Γιατί κάρτες και αηδίες;

Tην πέταξε κάτω ένα… φάντασμα (Bιντεo)

alt

Μια κάμερα ασφαλείας έχει καταγράψει τη στιγμή που μια γυναίκα πέφτει κάτω σαν να τη σπρώχνει κάποιος αλλά δεν φαίνεται κανένας.

ΔΕΙΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ & VIDEO)

WATCH LIVE: IN PROGRESS THE CONCENTRATION OF CHRYSIS DAWN IN RIGILLIS FOR ANNIVERSARY Imia - CONTINUOUS UPDATE (Photojournalism & VIDEO)
alt

Συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων πραγματοποιείται αυτήν την ώρα στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Ρηγίλλης.

Διαμέρισμα τζιχαντιστικών πυρήνων βρέθηκε στο Σταθμό Λαρίσης

Apartment jihadist nuclei found in Larissa Station
alt

Και ένα δεύτερο διαμέρισμα που ίσως σχετίζεται με τον πυρήνα των τζιχαντιστών που…

Σε κατάσταση συναγερμού η Άρτα!

In alarm mode Arta!
alt

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Νομός Άρτας, καθώς σφοδρές καταιγίδες πλήττουν την περιοχή, προκαλώντας μεγάλες ζημιές και τεράστια προβλήματα…

Καραγκούνης: Ο Τσίπρας ετοιμάζει νέο μνημόνιο

Karagounis: Tsipras prepares new memorandum
alt

"Ο κ. Τσίπρας μπορεί να προσπαθεί να ξεγελάσει τις συνιστώσες του, αλλά οι χειρισμοί του είναι επικίνδυνοι για τη χώρα", σχολίασε ο

Καμμένος: Ο Σαμαράς έδινε λεφτά στο Μέγαρο και όχι στο Στρατό

Glowing: Samaras gave money to the Palace and not in the Army
alt


Δριμεία επίθεση στον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά έκανε ο υπουργός Εθνικής ΆμυναςΠάνος Καμμένος, υποσχόμενος την

Νέα πανωλεθρία του Κιέβου σε εξέλιξη - 8.000 στρατιώτες περικυκλωμένοι σε στρατηγικής σημασίας πόλη [βίντεο]

New rout of Kiev in progress - 8,000 soldiers surrounded a strategic city [video]
alt

«Δεκαπέντε στρατιωτικοί σκοτώθηκαν τις τελευταίες 24 ώρες και 30 τραυματίστηκαν σε όλη τη γραμμή του μετώπου» δήλωσε ο υπουργός άμυνας Στέπαν Πόλτορακ κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου.

Επιτέλους, η Ελλάδα ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ

Finally, Greece is NOT FOR SALE
alt

Στον έλεγχο του δημοσίου παραμένουν ή επανέρχονται κρίσιμα «φιλέτα» της ελληνικής οικονομίας, στους τομείς των μεταφορών, της ενέργειας και του ορυκτού πλούτου, καθώς

Σκληρή επίθεση κατά Ερντογάν από μειονοτικό βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Hard attack Erdogan minority SYRIZA MP
alt


Η θριαμβευτική εκλογική νίκη του Σύριζα και η εντυπωσιακή ανάδειξη του Αλέξη Τσίπρα στην πρωθυπουργία της Ελλάδας, έχει προκαλείσαι ένα κυριολεκτικά ντελίριο δημοσιευμάτων στις τουρκικές εφημερίδες.

Πολλά από αυτά είναι κολακευτικά για τον νέο Έλληνα πρωθυπουργό, άλλα προσπαθούν να προβλέψουν τις γενικότερες επιπτώσεις από αυτή την νίκη, τις συνέπειες στην τουρκική οικονομία, στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, στις διεθνείς εξελίξεις, ενώ άλλα δημοσιεύματα προσχωρούν ακόμα και σε… παρομοιώσεις του Σύριζα και του Τσίπρα με τον Ταΐπ Ερντογάν και το κόμμα του, AKP.


Ένα τέτοιο δημοσίευμα όμως προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μειονοτικού βουλευτή Ροδόπης του Σύριζα, Ayhan Karayusuf, ο οποίος είναι ένας από τους τρεις μειονοτικούς μουσουλμάνους βουλευτές του νέου ελληνικού κοινοβουλίου και οι οποίοι εκλέχτηκαν υπό την σημαία του Σύριζα.


Όπως αναφέρει δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Taraf, ο Έλληνας μουσουλμάνος βουλευτής, Ayhan Karayusuf, αναφερόμενος σε ορισμένα δημοσιεύματα τουρκικών εφημερίδων που έκαναν παρομοιώσεις τους Σύριζα και του αρχηγού του Αλέξη Τσίπρα με τον Ερντογάν και ισλαμικό του κόμμα, διαμαρτυρήθηκε έντονα απορρίπτοντας κάθε ομοιότητα των δυο κομμάτων.

 Ο Ayhan Karayusuf επέκρινε έντονα τα τουρκικά δημοσιεύματα που έκαναν αυτές τις παρομοιώσεις και τόνισε πως ο Σύριζα δεν έχει καμία ομοιότητα με τον Ερντογάν και το κόμμα του και μάλιστα τόνισε πως όταν είχαν ξεσπάσει οι διαδηλώσεις του Γκεζίπαρκ στην Κωνσταντινούπολη τον Μάιο του 2012 εναντίον της δεσποτικής, όπως χαρακτήρισε την κυβέρνηση του Ερντογάν, ο Σύριζα ήταν στο πλευρό των διαδηλωτών της Κωνσταντινούπολης. 

Ο μειονοτικός βουλευτής αναρωτήθηκε πως μπορεί να μοιάζει ο Σύριζα με ένα αυταρχικό κόμμα της Τουρκίας όπως είναι αυτό του Ερντογάν, ο οποίος αποφάσισε να… κάνει και «μαθήματα» περί λαϊκισμού στον κ Τσίπρα. Μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά πολιτικά πράγματα της Τουρκίας προτείνοντας για τις προσεχείς εκλογές της Τουρκίας που θα γίνουν μέσα στο 2015 να σχηματιστεί ένας ευρύς πολιτικός σχηματισμός εναντίον της πολιτικής κυριαρχίας του Ερντογάν και του κόμματος του.

Τέλος ο Ayhan Karayusuf αναφερόμενος στις ελληνοτουρκικές σχέσεις υποστήριξε ότι μεταξύ των δυο λαών δεν υπάρχει καμία διαφορά και ότι θα εργαστεί για την βελτίωση των σχέσεων των δυο χωρών χωρίς φυσικά να προχωρήσει στην αναφορά των ελληνοτουρκικών προβλημάτων και να κάνει κάποια νύξη για την τουρκική προκλητικότητα του Ερντογάν εναντίον της Ελλάδας τον οποίο επέκρινε έντονα αλλά μόνο για την εσωτερική τουρκική πολιτική κατάσταση.


Εντωμεταξύ σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Milliyet, (31/1), αντιπροσωπεία υψηλού επιπέδου του Λαϊκού Κόμματος της αντιπολίτευσης της Τουρκίας, θα έρθει στην Αθήνα στις 9 Φεβρουαρίου για να συζητήσει με την νέα ελληνική κυβέρνηση την στενότερη συνεργασία εν όψει και των πολύ κρίσιμων τουρκικών εκλογών τον ερχόμενο Ιούνιο.
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος








===================================
Κάνε φίλο σου ΤΟΝ  Παράτολμο Έλληνα ΣΤΟ  Facebook   στο  Twitter  
και στο  Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα  σαν!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από Τo  paratolmosblog.blogspot.gr   ΚΑΙ ΜΟΝΟ εκφράζουν τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει ΚΑΘΕ Σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   

ΤΑΙΠΕΔ: Φάγανε …φάγανε… φάγανε. Βίντεο

HRADF: ate ... ate ... ate.
alt

Σε μια σοβαρή αποκάλυψη προχώρησε ο νέος υπουργός Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Παναγιώτης Κουρουμπλής, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Το Podemos «πλημμύρισε» την Ισπανία: Με ελληνικές σημαίες χιλιάδες διαδηλωτές στους δρόμους της Μαδρίτης (φωτό+βίντεο)

The Podemos «flooded» Spain: With Greek flags thousands of demonstrators on the streets of Madrid (photo + video)
alt

Χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Μαδρίτη σήμερα, στο πλευρό του αριστερού κόμματος Podemos, που τάσσεται κατά των προγραμμάτων λιτότητας.

ΣΤΟ «ΜΑΤΙ» ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑ, ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ, ΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΑΓΡΙΝΙΟ, ΠΑΤΡΑ

alt


Σε πλήρη εξέλιξη είναι το κύμα κακοκαιρίας που αναμενόταν να πλήξει τη Δυτική Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου, από το πρωί του Σαββάτου (31/01/2015).

Earth Alerts: Παρακολουθείτε τα επικίνδυνα φυσικά φαινόμενα σε πραγματικό χρόνο

alt

Το Earth Alerts είναι μία Windows-based εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε σε σχεδόν πραγματικό χρόνο, μια ποικιλία φυσικών επικινδύνων φαινομένων που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο.

Παρέμβαση ΗΠΑ για να φτιάξουν οι σχέσεις Ελλάδας – ΕΕ (;) - Τηλεφώνημα σε Βαρουφάκη από τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ -"Μαζί θα επιλύσουμε οικονομική κρίση"

alt

 Ο Γιάννης Βαρουφάκης ζήτησε στήριξη από τον Αμερικανό ομόλογό του, Τζακ Λιου, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν αργά τη νύχτα

Βόμβα:Η Βαλαβάνη ζήτησε τις παραιτήσεις των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

Bomb: The Valavani requested the resignations of chief HRADF
alt

Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη ζήτησε τις παραιτήσεις των επικεφαλής του ΤΑΙΠΕΔ

ΧΑΜΟΣ στο Twitter: ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΛΑΡΙΣΜΑ στον Ντάισελμπλουμ: «Φθηνά την γλίτωσες!!!»

CHAMOS on Twitter: Wild TROLARISMA in Ntaiselmploum "Cheap to escape !!!"
alt

Αυτή η συνάντηση θα μείνει σαν την επεισοδιακή η συνάντηση του επικεφαλής του Eurogroup με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών!

Άγιος Γέροντας Παΐσιος: Η συγκλονιστική πρόρρηση για την σημερινή κυβέρνηση και το τι έρχεται...

Saint Elder Paisius: The shocking prediction for the current government and what's coming ...
alt

ΟΤΑΝ Ο Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΚΑΝΕΙΣ

Το Ποτάμι υποστηρίζει Ντάινσελμπλουμ και το βροντοφωνάζει...

The River supports Ntaiselmploum and vrontofonazei ...
alt

Η δημοσίευση του Λυκούργου Λιαρόπουλου, του τομεάρχη Υγείας του Ποταμιού στο facebook μας άφησε άναυδους.

ΤΡΕΛΗ ΑΝΑΚΥΒΙΣΤΗΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ!!! ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΕΙΔΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΑΪΣΕΛΜΠΛΟΥΜ... ΑΠΛΑ ΧΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ BBC

CRAZY ANAKYVISTISI Varoufakis !!! NOT DONE ANY EPISODE WITH NTAISELMPLOUM ... just lost in translation! SEE WHAT HE SAID midnight at the BBC
alt

Επέμεινε ότι η κυβέρνηση είναι έτοιμη να συζητήσει με τους θεσμούς της Τρόικας και όχι τους υπαλλήλους - Τάχθηκε υπέρ της επένδυσης της Cosco στον Πειραιά - Δήλωσε ότι

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Κασέτες που εντοπίστηκαν στη Λιβύη «καίνε» την γενοκτόνο Χίλαρι Κλίντον (βίντεο)

DISCLOSURE BOMB: Tapes found in Libya "burn" the genocidal Hillary Clinton (video)
alt

Η Χίλαρι Κλίντον, ως υπουργός Εξωτερικών, κατασκεύασε ψευδή προσχήματα για την εισβολή στη Λιβύη, με τον ίδιο τρόπο που οι νεοσυντηρητικοί της κυβέρνησης Μπους δημιούργησαν πλαστές

Τα πολιτικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (31 Ιανουαρίου 2015)

Political headlines Saturday (January 31, 2015)
alt

Τα πολιτικά πρωτοσέλιδα του Σαββάτου (31 Ιανουαρίου 2015)

ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ...Ναι, θέτω τον εαυτό μου στην υπηρεσία της πατρίδος και του λαού, συστρατευόμενος στη διαπραγμάτευση

BYRON POLYDORAS ... Yes, I put myself at the service of his country and his people, systratefomenos in negotiating
alt

Με αποκλειστική του δήλωση στα parapolitika.gr ο Βύρων Πολύδωρας εξαπολύει επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά αποκαλώντας τον "κατά φαντασίαν νικητή των εκλογών" ενώ δηλώνει

Handelsblatt: Καταστρέψτε την Ελλάδα, για παραδειγματισμό!

Handelsblatt: Destroy Greece, as an example!
altΆρθρο – σοκ της «σοβαρής» οικονομικής εφημεριδας Handelsblatt, αποκαλεί τους λαούς της Ευρώπης «αγέλες» και καλεί την Γερμανία να καταστρέψει την Ελλάδα για

Αποψινή δήλωση Αλέξη Τσίπρα: "Σκέφτομαι να πρωτοτυπήσω και να μείνω συνεπής στις δεσμεύσεις μου"

Tonight's statement Alexis Tsipras: "I think to be original and stay consistent to my commitments"
alt

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης, και ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης συζητούν με τον πρωθυπουργό στον

ΕΚΤΑΚΤΟ - ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΕΛΛΑΔΑ!

EXTRAORDINARY - RED RALLY AMERICA TO GREECE!


alt


Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην Ελλάδα ανακοίνωση των Αμερικάνων
μετεωρολόγων για έντονα καιρικά φαινόμενα τα οποία θα είναι άκρως επικίνδυνα το επόμενο 48ωρο σε όλη σχεδόν την Ελλάδα.

Πανίσχυρες καταιγίδες προβλέπουν οι Αμερικάνοι μετεωρολόγοι, μέσα στο Σάββατο αλλά και την Κυριακή, σε όλο το Ιόνιο πέλαγος, την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη, το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο, τη Θεσσαλία, την Στερεά Ελλάδα αλλά και τη Πελοπόννησο.

Δίνουν επίσης μεγάλα ύψη βροχής κυρίως στην δυτική και βόρεια Ελλάδα και θέτουν σε κίνδυνο πάρα πολλές περιοχές της χώρας μας, τονίζοντας πως τα φαινόμενα θα είναι επικίνδυνα και πως ίσως προκαλέσουν αν δεν φανούμε προσεκτικοί, και θανάτους. 


Δείξτε λοιπόν τεράστια προσοχή, διότι θα σημειωθούν τις επόμενες 2 ημέρες ακραία καιρικά φαινόμενα και θυελλώδεις άνεμοι που θα αγγίζουν ακόμα και τα 10 με 11 μποφόρ. Καταιγίδες και μάλιστα ισχυρές, θα πλήξουν σύμφωνα με τους Αμερικάνους, και την Αθήνα και κυρίως την Θεσσαλονίκη!






===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   

Der Spiegel: Η Γερμανία δίνει 20 δισ. ευρώ στον Τσίπρα

Der Spiegel: Germany gives 20 billion. Euro in Tsipra
alt

Το περιοδικό «Der Spiegel» στο βασικό του θέμα αποκαλύπτει την πρόθεση της γερμανικής Κυβέρνησης για νέο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα με συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις, ωστόσο η πλευρά της γερμανικής Κυβέρνησης το διέψευσε κατηγορηματικά.

Στον τίτλο του συγκεκριμένου άρθρου στο Spiegel αναφέρεται ότι «παρά την εκλογική νίκη Τσίπρα η γερμανική Κυβέρνηση ετοιμάζει πακέτο 20 δις ευρώ για την Αθήνα». 


Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό, το νέο πακέτο διάσωσης θα ανέρχεται στα 20 δις ευρώ.

Μόλις πριν από μερικές εβδομάδες Γερμανοί ειδικοί κοστολογούσαν ένα ενδεχόμενο νέο πακέτο διάσωσης «μόλις» στα 10 δις ευρώ. 


Εν τω μεταξύ όμως τα φορολογικά έσοδα παρουσιάζουν μείωση ενώ οι ιδιωτικοποιήσεις έχουν μείνει στάσιμες. 

Βασική προϋπόθεση για την παροχή ενός νέου πακέτου βοήθειας είναι να αποδεχτεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας όρους για μεταρρυθμίσεις αλλά και «ένα είδος εποπτείας» από την τρόικα των χρηματοδοτών, δηλαδή την Κομισιόν, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.


Στο μεταξύ ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς απορρίπτει το ενδεχόμενο περαιτέρω ελάφρυνσης του χρέους, εντούτοις τάσσεται υπέρ νέων διευκολύνσεων.


 «Υπέρ ενός κουρέματος δεν υπάρχει προς το παρόν πλειοψηφία», δήλωσε ο Μάρτιν Σουλτς στο Spiegel.

O κ. Σουλτς τάσσεται επίσης υπέρ μιας επιμήκυνσης του χρόνου αποπληρωμής των ευρωπαϊκών δανείων.


«Για την ώρα ισχύει ότι η τελευταία εξοφλητική δόση αναμένεται το 2057. Το αν αυτό το γεγονός αναβληθεί για μια δεκαετία δεν κάνει στην πραγματικότητα καμία μεγάλη διαφορά. 

Το σημαντικότερο είναι η Ελλάδα να έρθει σε εκείνη τη θέση, όπου θα μπορεί να αποπληρώσει τα χρέη της», αναφέρει ο Μ. Σουλτς.

Η διάψευση από πλευράς Μέρκελ

Το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών διέψευσε νωρίτερα απόψε δημοσίευμα του περιοδικού «Der Spiegel», σύμφωνα με το οποίο η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει στην Ελλάδα πακέτο στήριξης ύψους έως 20 δισεκατομμυρίων ευρώ, με την προϋπόθεση της εκπλήρωσης συγκεκριμένων όρων. 


«Κάτι τέτοιο δεν είναι καν στην ημερήσια διάταξη» δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου Οικονομικών, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters και χαρακτήρισε «καθαρή εικασία» το δημοσίευμα.

 Σύμφωνα με το Spiegel, η βοήθεια επρόκειτο να δοθεί επειδή τα φορολογικά έσοδα και οι ιδιωτικοποιήσεις στην Ελλάδα έχουν καταρρεύσει.

olympia.gr






===================================
Κανε φίλο σου τον Παράτολμο Έλληνα στο Facebook  στο Twitter  
και στο Google
===================================
Αν σας άρεσε το άρθρο του 

Στηρίξτε την προσπάθειά μας με ένα like!

Οι απόψεις που δημοσιεύονται δεν υιοθετούνται από τo paratolmosblog.blogspot.gr  και εκφράζουν μόνο τους συντάκτες τους.

ΣΧΟΛΙΑ
Ο paratolmos.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Κοινοποιήστε το στους φίλους σας 
   

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ… ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…

ALARM ... RAGDAIES DEVELOPMENTS ... CRITICAL TIME FOR GREECE ...
alt

Οι επόμενες ώρες και μέρες για την Ελλάδα μας είναι κρίσιμες. Η ρήξη με την ΕΕ και τους τοκογλύφους της ΕΚΤ είναι δεδομένη.

Η ιστορία της φωτογραφίας που συγκλόνισε τον κόσμο και κέρδισε Πούλιτζερ

alt

Τον Μάρτιο του 1993 ο φωτορεπόρτερ, Kevin Carter ταξίδεψε μαζί με τον βοηθό του Γιαο Σίλβα στο νότιο Σουδάν κατά τη διάρκεια του εμφύλιου πολέμου για να φωτογραφίσει τις κινήσεις του τοπικού επαναστατικού κινήματος.

Το ΒΙΝΤΕΟ με τον Τσίπρα που κάνει το γύρο του διαδικτύου: “Πήραν τα π@π@ρι@ μου”!!

The video with the Tsipra going all around the internet: "They took the p @ p @ ri @ me" !!
alt

Δείτε το βίντεο! Ένα video στο οποίο… εξαπολύεται πόλεμος κατά του πρωθυπουργού

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΕΘΝΙΚΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥ !!!


Congratulations to Varoufakis! NATIONAL DECENT

AND NET EUROPEAN ATTITUDES OF GREEK MINISTER !!!

alt

Γράφει ο Κυριάκος Τόμπρας
Δεν είναι μόνο η εθνική περηφάνεια και η αξιοπρέπεια που για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια χαρακτήρισαν Έλληνα ΥΠΟΙΚ !!!

Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το Wi-Fi σας

See how you can check if someone uses your Wi-Fi
alt

Yπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θα θέλατε να ελέγξετε αν κάποιος χρησιμοποιεί το ασύρματο δίκτυο σας (Wi-Fi) χωρίς άδεια.

43 χιλιάδες συμπολίτες μας, απαιτούν να φύγει ο Γεωργιάδης απο την Ελλάδα

alt

Μετά το ρολόι που μετρά αντίστροφα το χρόνο παραμονής του Άδωνι Γεωργιάδη στην Ελλάδα λόγω της εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ, οι χρήστες του διαδικτύου διοργανώνουν

Αναρωτιέμαι όταν το σύστημα φροντίζει να σου αναπτέρωση το ηθικό πια ακριβώς στιγμή είναι;

alt

Όλοι οι εθνικοί ύμνοι και τα εμβατήρια έχουν μόνο ένα σκοπό , την αναπτέρωση του ηθικού του λαου ώστε να μπορέσει να αντέξει το οποιοδήποτε νέο εμπόδιο...

Άρθρο της Washington Post κατά της Γερμανίας: «Το 1953 η Ελλάδα σου έσβησε τα χρέη»

Washington Post article on Germany: "In 1953, Greece was extinguished your debts"
alt


Άρθρο κόλαφος από τις ΗΠΑ.

Σε δημοσίευμα της η Washington Post με τίτλο “Για την Ελληνική κρίση η Γερμανία να μάθει από το δικό της οικονομικό παρελθόν” καλεί το Βερολίνο να προχωρήσει στην

Τσίπρας: Να σεβαστεί η Τουρκία τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου

Tsipras: Turkey must respect the sovereign rights of Greece and Cyprus
alt

Ζήτημα σεβασμού των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου από την Τουρκία θέτει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του που δημοσιεύει η τουρκική εφημερίδα «Σαμπάχ».

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τουρκικά F-16 παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Π.Καμμένου στα Ίμια - Εμπλοκή με ελληνικά

TEMPORARY: Turkish F-16 harassed the helicopter P.Kammenou Imia - Jam with Greek
alt


Νέα τουρκική πρόκληση σημειώθηκε το μεσημέρι πάνω από τα Ίμια.

Τα 7 επιδόματα που αυξάνονται μαζί με το βασικό μισθό [λίστα]

The 7 benefits that grow along with the basic salary [list]
alt

Η αύξηση του βασικού μισθού από 586 ευρώ που είναι σήμερα στα 751 ευρώ δεν επωφελεί μόνο τους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα

Στο «σφυρί» βγάζει τα υπουργικά αυτοκίνητα ο Κατρούγκαλος

In the "hammer" finishes the ministerial cars the Katrougalos
alt


Πωλητήριο βάζει η κυβέρνηση στα υπουργικά αυτοκίνητα, με απόφαση του Γιώργου Κατρούγκαλου, όπως αναφέρει

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΡΩΣΙΑΣ -ΑΓΓΛΙΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΤΗΣ ΜΑΓΧΗΣ

HOT EPISODE RUSSIA -ANGLIAS OVER THE NARROW CHANNEL
alt

Βρετανικό μαχητικό Typhoon
To Bρετανικό υπουργείο Εξωτερικών κάλεσε σήμερα το απόγευμα το Ρώσο πρέσβη στο